Smokey eyes în nuanţe colorate

Rochia neagră, pantofii stiletto, George Clooney şi machiajul smokey eyes vor rămâne mereu în trend. Indiferent că mergi la un concert sau la o gală purtând acest machiaj vei obţine un look

Rochia neagră, pantofii stiletto, George Clooney şi machiajul smokey eyes vor rămâne mereu în trend. Indiferent că mergi la un concert sau la o gală purtând acest machiaj vei obţine un look mai sofisticat, mai sexy, mai dramatic. Sunt multe femei care îl ocolesc sau preferă să apeleze la un specialist considerând că nu îl pot realiza. Oricine poate realiza un smokey eyes dacă au pensulele potrivite, fardurile şi puţin know-how.

look final  (2)

Revin asupra acestui tip de machiaj cu mare drag, odată pentru că mie îmi place foarte mult, a doua oară pentru că este un machiaj versatil, odată cu schimbarea nuanţelor fardurilor se schimbă se schimba şi look-ul tău.

Pentru un smokey eyes reuşit trebuie să ţinem cont de forma ochilor, dacă avem ochii mici nu acoperim toată pleoapa mobilă şi nu urcăm foarte mult cu nuanţele închise spre arcadă, ci încercăm să o ţinem cât mai spre pliu.

Pentru machiajul de astăzi muza mea este Raluca, unul dintre modelele unei studente ce urmează cursul de machiaj, modulul începători. Ea are ochii albaştri, pentru ai evidenţia şi mai mult m-am folosit de nuanţe roşiatice. Dar vom vedea asta în cele ce urmează.

Tenul Ralucai este curat de aceea am optat pentru un fond de ten cu o acoperire medie, water proof, mai ales că este vară.

2

Totuşi mi-am dorit să îi luminez zona cearcănelor şi am folosit un corector.

3

TIPS: pentru a avea un ten hidratat, cu 5 minute înainte de aplicarea produsului pe faţă aplică o cremă hidratantă. Aceasta va da un aspect satinat tenului, iar produsul va mai uşor de aplicat.

Sprâncenele au fost conturate cu un fard în nuanţe cât mai apropiate de cea naturală a firului de păr.

4

Obrajii i-am evidenţiat în două etape.

Prima etapă constând în aplicarea unei pudre minerale pe care am folosit-o ca iluminator.

5

Cea de-a doua etapă fiind aplicarea unei pudre bronzante, folosită pentru sculpting. Aplicarea acesteia s-a făcut pe linia osului zigomatic spre tâmple, urmând linia scalpului.

6_1

În acest step by step voi acorda o mai mare atenţie ochilor, ei fiind punctul de atracţie. Pe pleoapa mobilă am aplicat un fard cu textură măta, nuanţa persian plum, fără a depăşi pliul pleoapei.

7

Pentru a intensifica nuanţa am adăugat o nuanţă de roşu cu o textură catifelată.

9

Tehnica blending ne va fi de foarte mare folos pentru că fardul roşu trebuie difuzat spre arcadă.

10

Cu o pensulă aplicator conturăm şi zona genelor inferioare utilizând culorile folosite mai sus.

11

În colţul intern al ochiului şi pe pleoapa mobilă aplicăm un glitter în nuanţe roşiatice, aş spune un maro cărămiziu.

13'

Cu un creion dermatograf conturăm linia genelor superioare şi inferioare.

14

Dacă este necesar aplicăm genele false.

15

TIPS: Înainte de a fixa genele, aplică mascara pe genele naturale, fixează genele, apoi aplica din nou mascara, admiratorii nu vor vedea diferenţa dintre genele tale şi celelalte.

Cu atât de mult roşu în zona ochilor mai avem nevoie de accent de culoare pe buze? Eu cred că nu, de aceea buzele vor fi machiate natural.

16

Aaaaa, atât de mult ne-am distrat la acest shooting încât am uitat să pozăm un pas, aplicarea fardului deschis pe arcadă, imediat sub sprânceană.

Noi am folosit un fard în nuanţe champagne.

look final  (1)

Sunt sigură că vei reuşi să realizezi şi tu un look asemănător dacă exersezi, în plus chiar nu e greu şi nici nu am folosit multe produse!

Look-ul acesta l-aş purta seara la o petrecere pe plajă, că tot e vară! Îl puteţi lua pe Cristian Dobre să vă surprindă minunatul machiaj.

look final  (3)

 

Zile cu soare vă doresc,

Alina,

The art of illusion,

The world of make-up!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod