Secretul stralucirii ochilor tai...

Pe cat sunt de expresivi si de frumosi, pe atat sunt de pretentiosi. Dupa cum stii, pielea din jurul ochilor este foarte sensibila si, pentru a intarzia cat mai mult momentul aparitiei ridurilor (si, extrapoland, agravarea acestora), trebuie sa ai foarte multa grija. Dar nu este vorba numai despre protectia pielii, ci si despre gene si machiaj in sine. Despre unele dintre tehnicile acestea ai auzit, dar ai retineri in a le pune in practica. Insa in perspectiva, s-ar putea dovedi foarte utile...

Clestisorul de intors genele

La prima vedere, trebuie sa recunoastem ca arata destul de infricosator.
Dar, cu putina indemanare si exercitiu, riscurile de "accidentare" sunt nule. De altminteri, clestisorul este indispensabil pentru un machiaj profesionist, prin care se urmareste accentuarea privirii. Un strat de mascara va completa efectul...

Il poti folosi si dupa aplicarea mascarei (daca nu esti multumita de felul in care arata genele), insa n-ar fi recomandabil sa faci acest lucru daca ai folosit un produs rezistent la apa. Striatiile din partea interioara a clestisorilor pot cauza iritatii, in contact cu produsul care usuca genele in cateva secunde.


Pensarea sprancenelor

Da, stiu: poate fi destul de dureros, chiar daca ai mai facut de multe ori acest lucru - de exemplu, in situatia cand, fara sa vrei, smulgi trei-patru firisoare dintr-odata. Aceasta ca sa nu mai spunem ca, daca nu esti atenta si pensezi prea multe fire, iti vei compromite aspectul general.

Indiferent de motive insa, trebuie sa perseverezi. Sprancenele pensate confera mai multa luminozitate privirii tale, avand un efect comparabil cu acela al unui lifting. Alege o penseta ale carei extremitati sunt diagonale; este cea mai indicata, avand un grad crescut de precizie.


Farduri de ochi in culori vii...

Teoretic, suna foarte bine, insa atunci cand vine momentul sa treci de la vorbe la fapte, simti ca iti piere curajul. Ti-e teama fie ca nu-l vei aplica asa cum trebuie, fie pentru ca - te gandesti tu - asemenea "sporturi extreme" n-ar trebui practicate decat de adolescente.

Dar nu este adevarat... nu-ti trebuie decat putin curaj pentru a inlocui confortabilul - dar, uneori, banalul bej cu unele nuante ceva mai "tari". In cazul in care folosesti creion dermatograf, acesta va trebui sa aiba o culoare foarte apropiata de aceea a fardului, daca nu chiar aceeasi.


Daca vrei sa adaugi un plus de luminozitate, aplica, in coltul interior al ochilor, dermatograf de culoare verde pal - efectul este acelasi cu al dermatografului alb, diferenta fiind ca arata mult mai natural.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod