modele

Secretele îngerilor de la Victoria

Ştim deja că pentru a fi “înger” al Victoriei trebuie să îndeplineşti anumite condiţii: pe lângă un corp perfect (la care visează atât femeile cât şi bărbaţii), se mai aşteaptă o conduită morală si profesională demnă de un înger, participarea la cele mai importante fashion show-uri din lume şi nu în ultimul rând multă, multă notorietate!

Modele ca Adriana Lima, Gigi Hadid sau Sara Sampaio ne-au bucurat privirea! Show-ul din acest an a fost la înălţimea aşteptărilor. Nu o să comentăm ţinutele, însă aş vrea să vorbim despre machiaj şi look-ul general al acestui eveniment.

Mi-a plăcut foarte mult contrastul dintre cuminţenia machiajului şi obrăznicia lenjeriilor prezentate. Din punct de vedere al machiajului, modelele păreau la fel de inocente ca protagonista siroposului roman “Fifty Shades of Grey” – Anastasia Steel. O linie “neglijent” trasată, buze voluminoase, ten foarte luminos.

Da, mi-a plăcut foarte, foarte mult.

După eveniment, modelele cu mic cu mare, s-au afişat pe covorul roşu al petrecerii de după prezentare. Eram curioasă să observ machiajul, hair styling-ul şi bineînţeles ţinutele… Vor fi îmbrăcate, dezbrăcate, cum vor fi machiate… muream de curiozitate!

Am dat un search pe Google şi am văzut că:

Gigi Hadid a abordat un glam look, foarte lejer, cu accente aurii în ton cu ţinuta. Buzele machiate natural, tenul uşor conturat. Mi-a plăcut, nu fac un secret din faptul că îmi place foarte mult acest model.
Cred că secretul ei este eleganța, dar acea eleganță simplă, care conferă siguranţă şi încredere în tine!

Gigi Hadid

Kendall Jenner a purtat un fel de smudge smoky eyes în nuanţe pământii, ce i-au evidenţiat ochii. Conturing-ul deşi nu pare agresiv, el este destul de evident. Buzele lucioase. Look-ul per total este sexy, pare uşor răvăşită, însă în ton cu tema evenimentului, nu credeţi?

Kendall Jenner

Romee Strijd s-a remarcat printr-un machiaj care, deşi pare light, este destul de strident, accentele de luminozitate de pe întreaga faţă, ochii conturaţi ostentativ într-un cat eyes se fac remarcați.

Buzele, deşi nu sunt machiate strident, ies în evidenţă şi îi dau un aspect de vampă. Rochia hot pe care o poartă cere un astfel de machiaj. Cred că ea este un înger fără secrete, îţi cunoaşte atuurile şi nu face un secret din asta.

Romee Strijd

Un model pe care eu îl admir foarte mult este Sara Sampaio. Mi-a plăcut foarte mult look-ul ei cuminte, rochia deşi foarte shine este cuminte, părul prins îi dă un accent indecent aproape şcolăresc.

Sara Sampaio

Cireaşa de pe tort este Adriana Lima! Un wet look perfect stăpânit, complimentat de machiaj.

Buze senzuale, ochi de feline, ten subtil iluminat. Ţinuta pare să dezvăluie tot secretul ei, însă rochia nu lăsă să se vadă nimic, poţi doar insinua, ghici sau de ce nu... visa... Unul dintre cele mai reuşite look-uri de la acest eveniment!

Adriana Lima

Aşteptăm cu nerăbdare şi următorul show al îngerilor Victoriei!

See you later!
Alina
The art of illusion,
The world of make-up

Alina Brailescu www.abacademy.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod