Remodeleaza-ti fata in 3 pasi!

Indiferent cata grija ai avea de tine, stii foarte bine ca exista lucruri carora nu le poti face fata si pe chipul tau au inceput deja sa apara primele semne ale trecerii anilor. Desi folosesti zilnic o crema hidratanta este timpul sa incepi sa apelezi la produse speciale cu efect antirid care te ajuta sa estompezi semnele timpului. Daca iti este frica de interventiile chirurgicale, poti apela la diverse metode eficiente impotriva ridurilor, cum ar fi injectarea produselor naturale.

1. Stimuleaza elasticitatea

Printre primele semne de imbatranire ale pielii se numara pierderea elasticitatii acesteia. Celulele se innoies din ce in ce mai greu si pielea isi pierde din fermitate.
Volumul grasimilor subcutanate scade, iar muschii fetei se relaxeaza. Acum pielea ta are nevoie sa fie stimulata si sustinuta. Inovatiile cosmetice iti permit sa intarzii sau chiar sa eviti interventia chirurgicala, in cazul in care nu esti inca pregatita sau decisa sa recurgi la operatii estetice. Utilizarea produsele de ingrijire cu ingredienti pentru lifting iti ofera rezultate uimitoare.

Trebuie sa ai in vedere trei zone ale fetei ce trebuiesc tratate: fruntea, care adesea este locul in care apar primele riduri; conturul gurii, ridurile apar de la baza narilor spre colturile gurii; conturul ochilor unde te confrunti cu asa-zisa "laba gastii".

2.
Estompeaza ridurile


Pielea si-a pierdut din elasticitate, iar ridurile se instaleaza devenind din ce in ce mai vizibile. Contractiile muschilor fetei provoaca aparitia in primul rand a ridurilor de expresie, care pot face parte din sarmul tau personal, si apoi pe celelalte... mult mai putin placute si apreciate. Fata ta capata un aspect sever pe care nu il gasesti deloc agreabil.

Chiar daca nu ai facut un tratamen preventiv, batalia nu este pe deplin pierduta. Alege produse foarte puternice care au capacitatea de a-ti estompa ridurile. Incetul cu incetul, pielea ta va recapata un aspect neted, trasaturile se vor destinde si te vei simti ca la adoua tinerete.
Tine cont de faptul ca principalii dusmani ai tenului tau, responsabili de o imbatranire cutanata prematura, sunt: soarele si poluarea. Pentru a lupta impotriva lor, utilizeaza creme de protectie solara speciale pentru fata si curata-ti tenul in fiecare seara si dimineata.

3. Regenereaza epiderma

O piele terna, un ten intunecat, toate sunt amprenta timpului asupra chipului tau. Celulele moarte se aduna si impiedica pielea sa respire. Refacerea celulelor, mult mai lenta acum, are nevoie de o stimulare permanenta si o ingrijire regulata. Ofera-i chipului tau o cura de oxigen, folosind produse speciale de hranire care ajuta epiderma sa se regenereze in profunzime.

Din cand in cand, aplica o masca cu proprietati hranitoare pe baza de uleiuri care iti vor tonifia epiderma.
Pielea se va debarasa de impuritati si isi va recapata stralucirea. Poti recurge si la gomaj, folosind o masca din fructe pentru a exfolia epiderma. Actiunea acestei masti te va scapa de celulele moarte de la suprafata si petele negre vor disparea.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod