Machiaj

Reguli de make-up care s-au dovedit a fi un mit

Trusa de machiaj


Mitul #7. Fondul de ten afectează tenul

Este doar un mit, deoarece formulele moderne au factor de protecţie solară şi componente care protejează pielea şi o hidratează în fiecare zi.


Mitul #8.  Sprâncenele trebuie să fie cu două tonuri mai închise faţă de culoarea părului

Regula este valabilă doar în cazul în care ai părul deschis la culoare. În cazul brunetelor, acestea trebuie să evite sprâncenele de culoare închisă.


Mitul #9. Pentru a conferi volum buzelor, trebuie să depăşeşti conturul acestora

Acest truc funcţionează perfect în cazul şedinţelor foto însă, în viaţa de zi cu zi, acest lucru oferă un look artificial. Încearcă să aplici în centrul buzei de sus o nuanţă deschisă şi strălucitoare de fard şi un lip gloss în centrul buzei de jos pentru a oferi un efect plin de volum.


Mitul #10. Eyeliner-ul negru conferă un efect de mărire a ochilor

Într-adevăr, eyeliner-ul negru folosit într-un machiaj smokey eye oferă expresivitate ochilor însă, conturul subţire al ochilor nu face decât să micşoreze ochii. Pentru a obţine un efect de mărire, alege un fard deschis la culoare sau un creion alb.


Mitul #11. Fondul de ten nu trebuie aplicat în jurul ochilor

Fondurile de ten din prezent nu conţin alcool, ceea ce înseamnă că nu favorizează uscarea pielii. Prin urmare, le poţi aplica cu încredere fără să-ţi fie teamă că accentuezi ridurile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod