Machiaza-te in functie de forma ochilor

Privirea este unul dintre primele lucruri pe care ceilalti le remarca la tine de aceea trebui sa stii sa o pui in valoare.
Privirea este unul dintre primele lucruri pe care ceilalti le remarca la tine de aceea trebui sa stii sa o pui in valoare. Pentru a obtine rezultate maxime, unul dintre aspectele de care trebuie sa tii cont atunci cand te machiezi este forma ochilor tai. Analizeaza-te si desopera cum o privire lucrata in detaliu poate sa te puna in evidenta. Aplica un machiaj plin de personalitate si adecvat formei ochilor tai.

Ochi rotunzi

Ai fata plina, obrajii rotunzi si trasaturile evidentiate. Atuul tau este un look tineresc si o privire de papusa pe care trebui sa o faci mai sofisticata.

Strategia ta de make-up consta in a pune in valoare irisul. Este indicat sa iti pensezi sprancenele si sa le dai o forma alungita pentru a conferi privirii tale mai multa personalitate. Alege fardurile de ochi in culori inchise. Cele deschise nu sunt indicate deoarece iti maresc ochiul. Pentru contur evita texturile prea bogate care incarca ochiul.

Cu ajutorul unui creion dermatograf bine ascutit sau cu o pensula fina inmuiata in fard pudra negru, traseaza o linie orizontala de-a lungul genelor superioare si inferioare. Linia trebuie sa depaseasca conturul natural al ochilor pentru a da impresia ca acesta este alungit.

Poti conferi aceasta senzatie vizuala si cu ajutorul unui mascara. Incarca mai ales coltul exterior al ochilor si nu toate genele. Daca iti vei da cu mascara pe toate genele ochii tai vor parea mai rotunzi si nu vei obtine efectul de alungire. daca vrei sa iti aplici gene false, imbogateste-ti doar partea exterioara a genelor.

Ochi migdalati

Ai forma fetei un pic triunghiulara, pometii obrajilor inalti si un nas fin. Atuul tau este un aspect de felina sexy.

Strategia ta de make-up Forma ochilor tai iti permite mai multe variante de machiaj, dar ai grija sa o realizezi corect pe fiecare. Alege un mascara pentru alungire si aplica-l pe toate genele, atat pe cale superioare cat si pe cele inferioare. Acest lucru iti va mari ochii. Cand te pensezi ai grija sa lasi sprancenele cu mai mult volum in interior decat in exterior.

Conturul ochilor va fi mai gros si aplicat doar pana la jumatatea pleoapei superioare, pornind din coltul interior al ochiului. Nu face greseala de a continua conturul ochilor in exterior deoarece nu vei face decat sa iti accentuezi aspectul felin al privirii. Poti incerca cu succes genele false pentru mai mult volum.

Ochi profunzi

Ai fata cu o personalitate puternica si maxilarele bine marcate. Atuul tau este un look puternic, un iris intens si ochi profunzi pe care trebuie sa ii luminezi.

Strategia ta de make-up Problema ta este pielea foarte fragila din jurul ochilor care are mereu un aspect obosit si plaid. Trebuie mai mult decat orcine sa folosesti o crema contur pentru ochi pe care sa o aplici zilnic pentru a-ti ilumina pielea.

Atunci cand te machiezi, anticearcanul nu trebuie sa lipseasca din trusa ta. Opteaza pentru fardurile de pleoape in culori deschise, irizate. Aplica-le mai ales in coltul interior al ochilor, cel dinspre nas, acolo unde piela este mai intunecata. Nu folosi prea mult contur de ochi pentru ca ii faci sa para incarcati si obositi.

Cel mai bun aliat al tau este un mascara maro. Mai putin intens decat cel nebru, iti permite sa iti supraincarci genele pentru a-ti scoate ochii in evidenta si a da senzatia ca sunt plasati intr-un plan mai apropiat si nu afundati. Foloseste mascara doar pentru genele superioare.

Ochi mici

Strategia ta de make-up In acest caz trebuie sa dai cat mai mult volum privirilor tale. Foloseste un dermatograf de culoare deschisa, sidefat chiar. Alungeste-ti ochii trasand o linie care le depaseste conturul natura.

Fradul de pleoae trebuie sa fie deschis si este indicat sa aplici o tusa subtire si pe plioapa inferioara. Aplica fard deschis din abundenta in coltul exterior al ochiului, continua cu o nuanta cu un ton mai inchisa si apoi aplica fardul deschis imediat sub sprancene, depasind conturul acestora. Aplica mascara mai ales pe genele din coltul exterior al ochilor. Seara poti apela la genele false. Acest tip de machiaj functioneaza si in cazul ochilor cu colturile exterioare inclinate in jos.

Ochi apropiati

Strategia ta de make-up Aplica fard deshis la culoare in coltul interior al ochiului si fard inchis in cel exterior. Conturul ochilor va fi accentuat in partea exterioara unde-l va depasi pe cel natural. Genle vor fi si ele accentuate tot in coltul exterior.

Ochi departati

Strategia ta de make-up In acest caz vei proceda exact invers decat in cel anterior. Conturul ochilor va fi in intregime marcat cu un dermatograf. Fardul de pleoape va fi aplicat doar in jurul ochiului si nu va urca pana la sprancene. Degradeul fardului va merge in susul ochiului si nu dinspre coltul interior spre cel interior. Genele vor fi accentuate in mod normal.
 

Comentariile 51-66 din 66

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 1 Iul 2008, 10:22
    eu is o fata mai brunetica la fata ji sunt blonda...cum trebuie sa ma machiez?

    eu is o fata mai brunetica la fata ji sunt blonda...cum trebuie sa ma machiez?

    2
    1

  • daniela pe 30 Iun 2008, 15:51
    ochii

    daca am ochii mari ce machiaj mi s-ar potrivii?

    2
    1

  • iulia pe 20 Iun 2008, 17:47
    poze

    intr-adevar ar trebui si cate o poza care sa exemplifice strategiile de make-up pt fiecare tip de ochi

    2
    1

  • Kira pe 11 Iun 2008, 13:40
    machiajul

    am ochi ca la chinezi si nu stiu ce stiil de machiaj li sar potrivi ochilor mei , am ochi de culoare maro inchis aproape negru , datimi un sfat va rog , va multumesc

    1
    1

  • vika pe 23 Mai 2008, 17:50
    genele

    imi cam cad genele,nu stiu carei motivul si nici nu stiu ce sa fac sa nu mai cada.imi puteti da niste sfaturi?va multumesc!

    2
    1

  • ivanc pe 16 Apr 2008, 12:35
    Poze

    Puteti da si niste poze? Multumec

    0
    1

  • carmina02 pe 16 Apr 2008, 01:43
    afrodita.shop

    Vreti sa aratati bine fetelor? Aducem o gama foarte larga de produse profesionale ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Cheltuiti mai putin ! Contactati-ne la afrodita.shop@yahoo.com pentru mai multe informatii si oferte! Va stam la dispozitie si cu un site in limba engleza www.afrodita.shopmarking.com !

    0
    1

  • mak3doank4u pe 6 Apr 2008, 18:57
    ochii mei

    Am fata rotunda,ochi verzi si as dori sa'mi spuneti ce culori mi se potrivesc si dak tusul nu ma imbatranesti...ptr k am ochi verzi ji dandu'ma cu tus imi face ochi de pisica si am impresia k ma imbatraneste....ajutatzi'ma :)

    0
    1

  • anonimus pe 15 Mar 2008, 14:53
    machiajul

    imi plac mult sfaturile voasstre.dar nu inteleg de ce difera sfaturile unor stilisti de cele ale altora...din pacate,eu nu stiu de cine sa mai ascult...mi-ar placea sa dati dovada de mai multa obiectivitate si de mai putina subiectivitate...

    1
    0

  • Ralu2008 pe 10 Mar 2008, 14:13
    ochi

    Daca am fata ovala si ochii frumos conturati(nici mari,nici mici) ce machiaz mi se potriveste cel mai bine? :D

    1
    0

  • mika pe 8 Mar 2008, 12:06
    culori

    c culori se potrivesc cel mai bn la okii caprui?sau qm as putea sa fac k okii sa para mai inkisi l culoare?

    0
    0

  • Simona pe 7 Mar 2008, 23:44
    ochi mari

    Ce mi se potriveste daca am ochii mari ??

    0
    0

  • iana pe 6 Mar 2008, 11:49
    ochi mari

    dar daca am ochi mari care dintre aceste tipuri mi se potriveste astept raspuns

    0
    0

  • Adina pe 5 Mar 2008, 00:13
    ochi migdalati

    Si ce e in neregula cu accentuarea "aspectului felin al privirii"?

    0
    0

  • cata pe 4 Mar 2008, 20:44
    imagini

    sunt d acord cu doamna/domnisoara de mai sus trebuie sa puneti niste imagini ca sa ne putem da seama mai bine

    0
    0

  • Anca pe 2 Mar 2008, 15:09
    "plioapa"

    sfaturile sunt bune, erau excelente daca serau insotite si de ilustratii. Pacat de prea desele scapari de ortografie.

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod