Machiajul verii 2005

Acum, la debutul lunilor verii, putem spune ca am hotarat sa abordam un look estival, in ciuda tuturor ploilor. Si, daca in oras oferta de tinute vestimentare este mai mult decat generoasa, abundenta de stiluri fiind mai variata decat oricand, pot sa apara, de ce nu, intrebari despre machiaj: oare sunt mai multe tendinte in machiaj? Ma pot farda in mai multe stiluri? Oare care este stilul meu?

Nu se poate vorbi doar despre o singura tendinta in machiaj. Pentru acesata vara se poarta mult stilul simplu, in care predomina mai mult lumina decat umbra.
Nuantele folosite pentru machiajul pleoapelor vor fi prezente si in vestimentatie, plecand de la alb pur pana la vernil, galben, lila, bleu sau orange.

Texturile vor fi fine, mate, asemanator catifelei sau polenului. Pleoapa interioara se va farda cu alb; vom parcurge o vara diafana, foarte feminina, nimic agresiv nu va tulbura acuratetea stilurilor fruits power, flower power, nautica, yelow sau gitanes... Pentru seara, se poate incepe deja cu nuante de bronz pe pleoape, tot cu linii simple, estompate.


Linia sprancenelor va fi ascendenta, fina, panata, prafuita, fara accente de culoare, pentru a lasa lumina sa se filtreze pe arcade.

Obrajii se vor farda central, cu nuante pastelate de orange sau piersica, astfel incat sa para ca dupa o ora de sport in aer liber.

Machiajul buzelor va respecta tot o linie simpla, fara contururi puternice, rujuri pastelate, mate sau usor stralucitoare, fructate in nuante vii de roz floral. Pentru seara se va alege rujul rosu sidefat cu inflexiuni orange.


Pentru plaja, tenul se va proteja cu un strat de fond de ten, cu filtru mare de protectie solara. Ideal este Compact Cream make-up Astor.. Pentru restul machiajului, se va alege un fard tip Metallic Cream Rimel intr-o nuanta fina de roz si cu aceasta crema se vor puncta arcadele, pometii si buzele. Mascara va fi 100 la suta waterproof.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod