Machiajul vedetelor de la Gala Emmy

Daca vrei idei pentru un machiaj special, fie pentru zi sau pentru seara, starurile sunt intotdeauna o sursa de inspiratie. Ceremonia de decernare a Premiilor Emmy 2009 ne-a oferit o ocazie numai buna pentru a trage cu ochiul la stilul vedetelor de peste ocean.
Daca vrei idei pentru un machiaj special, fie pentru zi sau pentru seara, starurile sunt intotdeauna o sursa de inspiratie.

Ceremonia de decernare a Premiilor Emmy 2009 ne-a oferit o ocazie numai buna pentru a trage cu ochiul la stilul vedetelor de peste ocean.

Mila Kunis


Rochia de culoarea vinului rosu a fost o inspiratie excelenta pentru makeup artistul Milei Kunis, actrita din "Forgetting Sarah Marshall". Acesta a folosit o culoare identica pentru fardul de pleoape, o alegere care se potriveste perfect cu ochii actritei.

Daca vrei sa incerci un fard asemanator, de culoarea vinului, alege unul stralucitor, pe care sa il uniformizezi cu varful degetului, pentru a fi distribuit uniform.



Drew Barrymore


Rujul rosu mat se afla in tendinte in sezonul toamna-iarna 2009-2010, deci nu este de mirare ca tot mai multe vedete il aleg. Drew Barrymore este una dintre ele, care a ales sa-si accentueze astfel buzele.

Debra Ferullo, makeup artistul vedetei, a declarat pentru instyle.com:
"Pentru look-ul lui Drew Barrymore m-am gandit la Grace Kelly, al carei machiaj l-am recreat, dar intr-un stil modern".

Nu este greu sa obtii un astfel de machiaj, important este sa folosesti un ruj care este cu adevarat mat.
Pe de alta parte, culoarea rosie nu se potriveste oricui. Iti va fi usor sa iti dai seama daca ti se potriveste sau nu, la prima aplicare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Raluca_S pe 25 Sep 2009, 16:04
    :-s

    Cam mici pozele.Abia mi-am dat seama de machiaj..

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod