Machiajul tau de Ziua Indragostitilor


Ochi seducatori


Ochii sunt principala ta arma de seductie. O privire aruncata pe furis poate sa-l cucereasca defintiv pe iubitul tau. Pentru a-ti accentua ochii, ai nevoie in primul rand de gene seducatoare. Ceea ce iti poate pune privirea in valoare este conturul foarte subtire la baza genelor.

Poti folosi fie un tus de gene, dar daca nu ai prea multa experienta in aplicarea acestuia, poti folosi un creion dermatograf subtire. Dupa trasarea conturului superior al genelor, maseaza delicat cu degetul pentru ca linia sa fie uniforma si usor estompata.

Arcuirea genelor ofera impresia de ochi mari si iti lumineaza privirea. Foloseste un dispozitiv special pentru arcuirea genelor, inainte de a aplica mascara.

In ceea ce priveste culorile, apeleaza la nuante indraznete si foarte sexy precum indigo, mov, lila sau cupru. Sunt culori care ii ofera privirii tale un aer sofisticat si atragator. Nu folosi farduri care au un ton de baza accentuat rosiatic pentru ca ochii tai vor parea obositi.

Buze sexy


Cand te gandesti la machiajul buzelor si la Ziua Indragostitilor, primul lucru care ar trebui sa iti vina in minte este sarutul. Evident ca intr-o astfel de zi buzele tale vor fi sarutate indelug, deci nu ai nevoie de un machiaj elaborat al buzelor.

In primul rand, buzele tale trebuie sa fie perfect hidratate si foarte catifelate. Si pentru ca vremea rece le usuca destul de tare, buzele tale au nevoie de un tratament special.

Foloseste cu o seara inainte un balsam puternic hidratant, pe care sa il aplici de mai multe ori astfel incat pielea moarta de la suprafata buzelor sa se inmoaie si sa poata fi indepartata cu usurinta.

Dupa aproximativ o ora de la aplicarea balsamului, pielea moarta va putea fi indepartata cu usurinta. Foloseste o periuta de dinti cu care sa iti masezi delicat buzele, apoi aplica iarasi balsamul.


Un balsam de buze cu straluciri sidefate sau unul  cu o usoara tenta de rosu ar putea fi suficient si pentru marea intalnire. Daca vrei sa folosesti un ruj intr-o culoare puternica, este necesar sa alegi unul cu rezistenta mare la transfer. Nu uita ca astfel de rujuri iti pot usca foarte tare buzele, fiind destul de agresive.

Un articol de Georgiana Dorobantu
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • isabella2010 pe 9 Mar 2010, 18:54
    hy

    woww...imi place...ai de unde invata....am folosit si eu multe combinatii..pana am gasit ce mi se potriveste....intra pe lovedigital.ro....daca vrei sa cunosti o lume magica..si oameni care sa te inteleaga..te astept acolo

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod