Machiajul tău: 7 trucuri ca să arăţi sexy chiar şi când eşti obosită

Cu toţii avem zile în care ne trezim cu cearcăne şi pungi sub ochi după o noapte în care nu ne-am odihnit suficient. Trucurile de machiaj şi remediile naturale pe care le ai tot timpul la îndemână în bucătărie te ajută să ascunzi perfect efectele oboselii de pe chipul tău.
Cu toţii avem zile în care ne trezim cu cearcăne şi pungi sub ochi după o noapte în care nu ne-am odihnit suficient. Trucurile de machiaj şi remediile naturale pe care le ai tot timpul la îndemână în bucătărie te ajută să ascunzi perfect efectele oboselii de pe chipul tău.

Iată ce poţi face ca să arăţi fresh, chiar dacă nu eşti:

Exfoliază-ţi pielea


Dacă ai pierdut o noapte de somn sau numai câteva ore, regenerarea celulară a pielii tale, care are loc în timpul somnului, ar putea avea de suferit. De aceea, ca pielea ta să pară proaspătă şi luminoasă, este necesar să foloseşti un exfoliant pentru a îndepărta celulele moarte.

Ascunde cearcănele


Ascunde cearcănele folosind un corector cu nuanţe de roz pal, care neutralizează culoarea vineţie a cearcănelor.

De asemenea, poţi folosi şi un anticearcăn lichid cu un ton mai deschis decât culoarea naturală a pielii tale.
Astfel cearcănele vor fi ascunse, iar zona ochilor va părea mai luminoasă, ceea ce îţi ascunde oboseala.


Gene întoarse


Simplul gest de a-ţi întoarce genele poate avea un efect vizibil instant pentru privirea ta. Ochii vor părea mai mari şi mai deschişi, ceea ce te ajută de minune să ascunzi oboseala. Aplică apoi un rimel negru intens, care face ca albul ochilor să pară şi mai alb, iar privirea ta să fie mai alertă şi mai odinită.

Fard alb strălucitor


Un strop de fard alb strălucitor aplicat în colţurile interioare ale ochilor are puterea de a ascunde oboseala din privire. Ochii tăi vor părea mai luminoşi, fără ca cineva să-şi dea seama că nu eşti într-una dintre cele mai bune zile ale tale.

Pune-ţi buzele în valoare


De fiecare dată când te trezeşti cu faţa la cearceaf sau când nu dormi suficient, distrage atenţia de la ochii tăi obosiţi folosind un ruj intens pentru buze. În acest fel toată lumea va observa buzele superb colorate şi nu privirea uşor răvăşită...

Obraji îmbujoraţi


Puţin blush roz poate face adevărate minuni când eşti obosită. Nuanţele de roz aplicate pe pomeţi oferă senzaţia de naturaleţe şi de sănătate a pielii venită din interior.
Ai grijă însă să nu aplici prea mult!


Remedii naturale


Dacă ai puţin timp la dispoziţie, câteva trucuri naturale pe care să le pui în practică cu ce ai prin casă te pot ajuta. Aplică două felii subţiri de cartofi pe ochi ca să reduci pungile de sub ei. Pentru reducerea cearcănelor, ai putea încerca două pliculeţe fierte şi răcite de ceai verde, pe care să le laşi la răcit în frigider, apoi să le aplici pe ochi pentru câteva minute.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eva pe 3 Apr 2012, 19:31
    Machiaj si accesorii

    De asemenea accesoriile pot pune in valoare o tinuta si pot distrage atentia de la un chip obosit. eu am gasit unele foarte frumoase, reusite, modele handmade pe www. my-boutique.ro. deja le-am primit si sunt foarte faine, mai ales la pret

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod