Machiajul ochilor cu fard metalic, trendul major din 2019

Dacă anul 2018 a fost cel al pleoapelor glossy și al glitterului, 2019 este fără îndoială anul al fardurilor și foliilor metalice pentru machiajul ochilor.
Buzele acoperite cu folie strălucitoare au putut fi observate prima dată în cadrul show-ului de modă al designerului Jeremy Scott din cadrul New York Fashion Week de anul trecut. De atunci, însă, trendul a evoluat mult, astfel că în prezent putem observa tot mai des machiajul cu folie metalică pe pleoape sau fardul cu efect intens strălucitor, de tip oglindă.

Așa cum se întâmplă cu cele mai multe trenduri, rețeaua de socializare Instagram este cea care le aduce de obicei în prim-plan, la fel și vedetele care le poartă pe covorul roșu.
Acest lucru s-a întâmplat și în cazul fardului de pleoape metalic.

Machiajul ochilor cu farduri metalice este un trend versatil, pe care îl poți adapta astfel încât să se potrivească oricărei ocazii. Depinde, însă, ce culori alegi.

Makeup artistul Cassie Lomas recomandă folosirea unei combinații de două culori contrastante dacă vrei să obții un look statement sau alegerea unei singure nuanțe dacă vrei un machiaj subtil.

În ceea ce privește combinațiile perfecte, Daniel Martin, unul dintre makeup artiștii celebrităților, printre care Demi Lovato și Jessica Alba, recomandă albastru cobalt și auriu.
O altă variantă recomandată de specialist este mov metalic și argintiu.

Și tehnica de aplicare contează foarte mult pentru a obține rezultate impecabile. "Pentru că nuanțele metalice reflectă lumina, este uneori mai bine să aplici întâi o variantă mată a aceleiași culori. În acest fel culoarea are profunzime și pare saturată în poze", spune specialistul.

Dacă nu ești încă pregătită să renunți la machiajul glossy al ochilor, atunci poți încerca un look glossy-metalic.

Daniel Martin descrie pas cu pas procesul.
"Pentru început, aplic pe întreaga pleoapă un strat de fard metalic cremă cu ajutorul unei pensule sintetice pentru corector. Apoi, cu degetul, aplic un strat subțire de lac pentru pleoape pentru a crea acel finish cu aspect ud. Este un look excelent pentru seară datorită texturilor cu efect de apă și metal", declară specialistul.

Atunci când folosești fard de pleoape metalic, makeup artistul Cassie Lomas recomandă să păstrezi restul machiajului în tonuri discrete, pentru ca ochii să fie în centrul atenției. 

Și Daniel Martin este de aceeași părere, recomandând asocierea unui machiaj metalic al ochilor cu ten mat sau ruj mat.
"Astfel machiajul metalic al ochilor va fi pus în valoare", spune specialistul

Același lucru este valabil și în cazul în care ești suficient de îndrăzneață încât să încerci trendul foliei strălucitoare aplicate pe buze. Păstrează machiajul ochilor subtil, în nuanțe mate, și lasă buzele să iasă în evidență.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod