Machiajul de seara - delicat, dar sofisticat

Pentru serile acestei primaveri, un machiaj sofisticat va fi dependent de toate tendintele sezonului - piesa de rezistenta a garderobei este rochita din materiale suprapuse, pe care specialistii au denumit-o "robe nude" pentru a evidentia transparenta matasii si finetea dantelelor, parul este si el usor, prins lejer, dar sofisticat, cu accesorii fine, bentite sau funde din catifea subtire.

Machiajul este si el delicat, pentru prima oara in acest secol se pot face tranferuri de nuante ale aceleasi culori, avand ca rezultat un degrade sofisticat.
In coltul intern al pleoapelor se va aplica un auriu, iar pe coltul extern se va aplica un maro stralucitor. Cele doua tonuri se vor intalni si se vor estompa pe centrul pleoapelor.

Texturile trebuie sa fie foarte stralucitoare, metalice. In interiorul pleoapei inferioare se va aplica un creion alb si se vor farda foarte generos genele, eventual cu o mascara de volum. Arcadele se vor pudra usor, iar sprancenele se vor peria cu un fard pulbere ales in culoarea lor.

Se va folosi un fond de ten usor transparent si ideal ar fi un fard de obraz sub forma de crema stralucitoare.
Pentru buze, rujul poate fi portocaliu, rosu sau zmeuriu, cu textura mata si fara un contur foarte accentuat. Buzele mari sau fardate folosind tot felul de trucuri pentru a le mari nu mai sunt de foarte mare actualitate...

Un astfel de machiaj a putut fi vazut in prezentarile Anna Sui la New York, Victor&Rolf - la Paris si Dolce&Gabana - la Milano, realizate de Pat McGrath - unul dintre cei mai mari make-up artisti de tendinta din lume.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod