Machiajul de primavara: fragilitate, finete si transparenta

Machiajul acestei primaveri este extrem de feminin, usor de realizat si contureaza o imagine noua despre feminitate; ideea, destul de surprinzatoare pentru anul 2006, este aceea de fragilitate, de finete a trasaturilor si de evidentiere a unor detalii care, pana acum, au fost camuflate cumva.

Daca pana in prezent, prin machiaj se cauta reliefarea laturii puternice a femeii independente, natura seducatoare a privirii, forta si independenta, iata ca acum noua imagine este aceea de delicatete si, prin urmare, frumusetea se poate descoperi mult mai usor.
Poate ca o femeie nu are cele mai armonioase trasaturi fizice, insa cu siguranta are o frumusete interioara care merita vazuta. Acesta este mesajul in acest sezon.

Creionul negru, care contura pana nu demult o privire seducatoare-irezistibila, a fost inlocuit cu un creion alb - produsul cosmetic "must have al sezonului". Creionul alb completeaza corneea si creeaza un efect optic de ochi mari, privirea este angelica, iar ochii devin la propriu "fereastra sufletului".

Iata unul dintre motivele pentru care modelul Gemma Ward a devenit in cateva luni top model, acum ea este "noul gen" de fizionomie "la moda".
La fel, Kate Moss merita a fi luata in consideratie pentru finetea trasaturilor, delicateatea pometilor si privirea cuminte accentuata de acelasi creion alb.

Umbrele pentru pleoape pot fi bej, auriu, violet, verde, alb - culori pure, culorile florilor de primavara. Obrajii se pot farda cu un blush orange sau roz nu neaparat asortat cu rujul (acel gen de armonie cautata pana acum). Pentru buze, se poate folosi un ruj rosu, aplicat usor cu varful degetelor pentru a crea trasparenta si prospetime.






 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod