Machiaje simple de seară. 20 de idei din care să te inspiri

Te pregătești pentru un eveniment special, dar nu știi ce machiaj să alegi? Descoperă 20 de idei de machiaje simple de seară care arată spectaculos și sunt ușor de realizat.
De fiecare dată când trebuie să-ți faci un machiaj de seară, probabil te gândești că ai nevoie de un look elaborat, care să includă multe farduri și o tehnică specială. Din această cauză, ajungi până la urmă să te machiezi așa cum o faci de obicei, de teamă ca nu vei obține rezultatul pe care îl dorești.
Este suficient să faci numai câteva mici schimbări pentru a obține un machiaj simplu de seară care arată excelent. Poate fi doar o mică „abatere” de la machiajul tău obișnuit - de exemplu, poți să înlocuiești creionul negru dermatograf cu unul într-o nuanță interesantă de bordeaux sau un fard strălucitor în locul unuia mat. De asemenea, poți să încerci și ceva mai îndrăzneț, precum eyelinerul neon, glitterul sau nuanțe intense de fard de pleoape.
Când vine vorba de machiajele simple de seară, secretul este să experimentezi ceva nou, diferit față de ceea ce ai purta de obicei în timpul zilei.

Iată ce machiaje simple de seară să încerci:

Machiaj simplu de seară cu fard roz strălucitor

Efectul de pleoape gloss este unul îndrăzneț și interesant, dar fără să arate elaborat. În locul unui machiaj smokey eyes în culori închise, optează pentru un fard de pleoape lucios, în nuanțe delicate de roz. Vei obține un machiaj sexy, original, iar avantajul este că durează numai câteva minute să-l realizezi. Tot ce trebuie să faci este să aplici fardul de pleoape de tip gloss și apoi să-ți accentuezi genele cu mascara.

Machiaj simplu de seară cu eyeliner în culori intense

Este suficient să conturezi linia genelor cu un creion într-o culoare intensă precum albastru cobalt, verde lime sau indigo pentru a crea un machiaj simplu de seară care va atrage toate privirile.
Nuanțele puternice folosite sub forma accentelor de culoare te ajută să obții întotdeauna machiaje deosebite, fără să te străduiești prea mult. Pentru ca eyelinerul să reziste întreaga noapte, aplică întâi pe pleoape un primer special pentru fixarea machiajului. 

Machiaj de seară cu fard de pleoape în nuanțe metalice

Poți obține o strălucire spectaculoasă dacă folosești un fard de pleoape metalic. Secretul este să alegi un fard metalic de foarte bună calitate, care conține particule strălucitoare foarte fine. Îți acoperă pleoapele cu un strat neted și strălucitor, care îți luminează privirea. Dacă fardul nu este de calitate bună, particulele străucitoare nu sunt suficient de fine încât să creeze acel efect metalic, iar rezultatul va fi dezamăgitor.
Completează fardul metalic cu un contur delicat al linei genelor cu creion negru și două straturi de mascara pe gene.

Machiaj cu fard în nuanțe de roșu

Anul acesta se poartă nuanțele de roșu pentru machiajul ochilor. Este un look îndrăzneț și original, care arată extrem de bine atunci când este realizat corect. Poți opta pentru tonuri de cărămiziu sau brun pentru a crea un machiaj smoky potrivit pentru seară. Este important să alegi cu grijă nuanța, astfel încât să se potrivească tonului pielii tale. Un fard cu prea puțin pigment te va face să pari obosită, în loc să-ți pună privirea în valoare.

Machiaj simplu de seară în nuanțe de bronz

Tonurile delicate de bronz se potrivesc oricui, indiferent de culoarea ochilor.
Iar efectul wet-look, care creează aspectul unui fard ce pare umed, va face acest stil și mai interesant și modern. Este un machiaj minimalist, foarte simplu de realizat. Tot ce trebuie să faci este să aplici fardul pe pleoape și să apoi să-ți definești genele cu două straturi de mascara.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod