Machiaj pentru petreceri de vara

Ochii in centrul atentiei


De cele mai multe ori, machiajul de seara este concentrat asupra ochilor. Atat culorile, cat si alegerea stilului de aplicare pot avea efecte extraordinare asupra privirii. Din fericire, machiajul de seara ne permite sa experimentam cat mai mult, fie ca este vorba de culoare sau de stilul de conturare.

"Machiajul de seara va fi intotdeauna mai puternic decat cel de zi. Se va pune accentul pe ochi, prin conturarea lor cu o nuanta inchisa. Un exemplu bun este 'smokey eyes', un machiaj potrivit pentru seara.
Putem apela si la trucuri precum genele false, tipul de gene 'fir cu fir', asezate in coltul exterior al ochiului", declara makeup artistul Ramona Chirila.

Inainte de a folosi fardul de pleoape de culoarea pe care o doresti, foloseste un fard de nuanta pielii, pe care sa il aplici pe toata pleoapa superioara. Potrivit catalogs.com, fardul va rezista mai mult si culoarea va fi mai intensa.

Daca iti doresti un suflu de prospetime si racoare, il poti obtine alegand culori reci. Nuante precum albastru, turcoaz, verde, care amintesc de intinderile racoroase de apa, sunt ideale pentru petrecerile de vara.
Pentru ca albastrul puternic este o culoare foarte pretentioasa, care iti oboseste chipul si amplifica cearcanele, foloseste nuante derivate, mai subtile, potrivit makeup.com. O metoda eficienta este folosirea nuantelor de bleumarin pentru machiajul de tip smokey eyes.

Iata un tutorial pentru aplicarea machiajului smokey eyes:

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Deea pe 15 Iul 2009, 10:27
    Super

    Este super articolul, ar trebuie ( dupa parerea mea) sa dati mai des astfel de sfaturi si FILMULETE cu mult mai multe tipuri de machiaj. ms

    0
    0

  • cristina pe 14 Iul 2009, 10:09
    eva.ro'dar e neaparat trecut?

    Buna ziua!Eu sunt Cristina,am 18 ani si mi-ar placea sa imi spune-ti ,sau mai bine zis sa imi dati idei noi cu privire l machiajul pe care il pot folosi vara asta+o mica dieta pt slabit.multzumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod