Machiaj de vedeta

Oare care este produsul de infrumusetare de care Catherine Zeta Jones nu se poate lipsi? Si care o fi demachiantul magic din baia Victoriei Beckham? Iata cateva dintre secretele catorva dintre cele mai frumoase femei din lume...

Natalie Portman: "Daca iesi in oras pentru a merge la un film nu tocmai vesel si vrei sa arati perfect de la inceputul pana la sfarsitul filmului, alege un rimel rezistent la apa. Nu va curge pe fata ta daca se va intampla sa plangi! "

Victoria Beckham: "Atunci cand apar la televizor ii las pe artisti sa-si faca treaba, adica sa ma machieze. Dar in general ma machiez singura. Si mereu ma demachiez cu servetele umede facute special pentru pielea bebelusilor."

Naomi Campbell: "Cred ca cel mai important lucru la un machiaj este fondul de ten. Asa ca mereu gasesti in geanta mea un asemenea produs."

Cindy Crawford: "Cu cat te machiezi mai putin, cu atat ai mai putine sanse sa-ti strici machiajul. Nu ar trebui sa-ti ia mai mult de 5 minute sa te machiezi; 15 daca mergi la o cina mai sofisticata."

Kate Winslet: "Folosesc uscatorul pentru par foarte rar - imi usuca urat parul. Si nu folosesc produse pentru coafat. Sunt plictisitoare, nu? "

Liz Hurley: "Lumea crede ca mi-am facut un lifting facial. Iata care este efectul sprancenelor pieptanate si aranjate."

Catherine Zeta Jones: "Pentru a scoate in evidenta cat mai mult ochii, bag mana in foc ca aparatul pentru intoarcerea genelor face minuni. De fiecare data cand ma simt obosita imi intorc genele - si ziua mea parca incepe inca o data!"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod