Machiaj de toamna

Intotdeauna toamna vine cu tendinte si culori noi in machiaj. In general colectiile de farduri care apar toamna, au ca sursa de inspiratie chiar culorile acesteia - deci de la verde crud la olive, de la verde la ocru, de la verde la rosu, aubergine, ruginiu si asa mai departe. Mirela Vescan, make-up artist Astor

Paleta de culori este foarte variata, depinde insa pe ce segment ne oprim in fiecare an. Pentru acest sezon au fost alese tonurile de ocru, brun pentru pleoape, tonurile de ciclamen (la un moment dat frunzele au si aceasta culoare) pentru obraji - ceea ce le confera naturalete, si rosu pentru buze.
Foarte importante sunt texturile fardurilor si modul lor de aplicare-folosire.

Machiajul ochilor
Cu ajutorul fardurilor, culoarea irisului poate fi evidentiata asa cum dorim - pentru un iris mai verde folosim farduri care au pigment rosu - maro roscat, aubergine, pentru un iris mai albastru, folosim farduri care au pigment orange - anumite tonuri de bej, ocru, auriu, maro, teracota etc.

Daca ne-am ales paleta de culori pentru aceasta toamna, machiajul va fi foarte simplu - tonurile (cel putin 2-3) vor migra pe pleoape, se vor intrepatrunde nu neaparat exemplar, fara umbre corecte "a la carte" si fara delimitari. Toamna frunzele arata superb, sunt zeci de tonuri care de care mai frumoase - acesta este unul din motivele pentru care toamna este socotita cel mai frumos si spectaculos anotimp. Parca nimic nu intrece in frumusete o padure de stejar in octombrie, undeva langa munte, pe inserat. Trebuie sa imprumutam si noi cateva clipe din aceasta frumusete si sa incercam sa ne apropiem de toamna prin culoare. Nu se vor folosi creioane pentru conturul pleoapeler si se va aplica mult mult mascara. Pentru seara peste fardurile de pleoapa se poate aplica un gloss special. Sa nu uitam sa fardam generos si pleoapele inferioare si sa accentuam sprancenele.

Machiajul obrajilor
Pentru a intregi si aureola machiajul pleoapelor, fardul de obraz se va aplica sus pe pometi si mult pe tample, estompat spre frunte.

Machiajul buzelor
Machiajul buzelor este rosu, foarte rosu, uneori putin inchis la culoare si intregit cu foarte mult gloss.

Descopera amanunte despre machiajul acestui sezon, dand clic pe fiecare din fotografiile de mai jos:

img1
img2
img3

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod