Machiaj de mai

Flori de mai, cirese de mai, seri de mai, se apropie o luna plina cu tot ce poate oferi primavara mai frumos, pe langa incantatoarele colectii de haine si farduri ale sezonului... Nevoia de schimbare, daca nu exista inca, va aparea instantaneu in momentul intrarii intr-o galerie comerciala. Putem spune ca nevoia de schimbare scuza mijloacele, mai ales daca acestea sunt incantatoare...

Colectiile de farduri contin fonduri de ten fluide, dar cele din generatia 2 in 1 in momentul aplicarii au texturi cremoase, iar dupa aplicare au texturi uscate, prin urmare nu necesita pudra, oferind tenului un aspect fin, catifelat. Pentru machiajul de zi nu trebuie neaparat si un fard corector anticearcan, fondul de ten poate suplini intr-un mare procent aceasta functiune.

Un zambet usor si pe pometii reliefati astfel se va aplica un fard bej-roze, proaspat. Sprancenele se vor creiona in culoarea lor naturala, in ideea de a fi ascendente, panate si arcuite usor.

Pentru machiajul ochilor se vor alege farduri in nuante deschise si medii, iar aceasta este o veste buna, deoarece cu aceste tipuri de nuante machiajul nu se poate realiza gresit. Se poate aplica pe toata suprafata pleoapelor un fard tip crema si peste aceasta crema se va aplica fardul tip pudra compacta pigmentata. Efectul catifelat va aparea imediat si machiajul va rezista mult mai bine pe tot parcursul zilei.

Machiajul pleoapelor poate fi de doua feluri:

- Simplu, in nuante de bej si alb;
- In culorile vestimentatiei daca vorbim despre verde, roz, galben sau lila.

Fardurile se vor aplica pe toata suprafata pleoapelor superioare si, noutatea sezonului, pe jumatate din interiorul pleoapei inferioare. Genele se fardeaza cu mascara de lungime si volum. Un astfel de machiaj ofera, prin simplitatea lui, un confort prin lejeritatea liniilor si viteza de executie, dar si o siguranta prin faptul ca trasaturile vor fi frumos reliefate si toata fizionomia va avea un aer optimist si proaspat.

Rujul se va alege in nuante de roz sau rosu transparent, mat. Nu se va creiona conturul buzelor, nu se vor mari buzele cu un creion mai inchis la culoare, nu se va aplica gloss sau sidef.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod