Inspirate de tine

No7
Increderea ta a fost cea care ne-a inspirat atunci cand am creat No7 - o gama extraordinara de produse cosmetice si de ingrijire a pielii. Foloseste toate produsele No7, incepand cu cele esentiale pentru ingrijirea zilnica si pana la tratamentele avansate anti-imbatranire, pentru ca tenul tau sa arate sublim. Evidentiaza-ti cele mai frumoase trasaturi folosind minunata gama de cosmetice cu texturi fabuloase si culori superbe. Fii frumoasa si sigura pe tine cu No7.

Natural Collection
Ne-am dat seama ca uneori tot ceea ce iti doresti este sa te distrezi.
De aceea am creat Natural Collection - o gama de produse de ingrijire a corpului, ce are culori vii si miresme ademenitoare pentru a-ti incita simturile si a te face sa zambesti!

Mediterranean
Stim ca atunci cand iti imagineri paradisul, te gandesti la tarmurile Mediteranei. De aici ne-am inspirat atunci cand am creat Mediterranean - o gama de produse de ingrijire a corpului cu ingrediente naturale din zona mediteraneana, special conceputa pentru a te desfata. Asadar, relaxeaza-te, rasfata-ti trupul si simte atmosfera mediteraneana.


Botanics
Puterea plantelor
Dragostea ta pentru natura si produse naturale a fost sursa de inspiratie ce ne-a indemnat sa colaboram cu specialistii horticultori de la faimoasa gradina botanica Kew pentru a crea gama Botanics. O linie de produse pentru ingrijirea tenului, pentru corp si pentru ingrijirea parului care valorifica puterea naturala a extractelor din plante pentru a-ti rasfata simturile, a-ti ridica moralul si a-ti amplifica starea de bine.

Toni&Guy
Stim ca urasti zilele in care parul tau nu te asculta, de aceea iti aducem cele mai bune marci profesionale de ingrijire a parului.
Foloseste linia de produse Tony and Guy - pentru a avea o tunsoare de fotomodel si pentru a te mentine la curent cu cele mai noi tendinte si gama speciala Tony and Guy Insights pentru a-ti intretine si ingriji parul ca sa radiezi intotdeauna de frumusete.

">

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gina pe 28 Oct 2008, 21:27
    toni & guy

    unde pot sa gasesc aceste produse in Braila si Galati??? imi poate spune cineva?

    0
    0

  • tanache georgiana pe 6 Apr 2008, 19:29
    toni & guy

    caut de mult timp balsamul de par toni & guy si nu l gasesc nicaieri daca m atzi putea ajuta as fi foarte recunoscatoare..multumesc..frumos :* va pup

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod