Inspira-te din machiajul vedetelor de la Globurile de Aur!

Decernarea Globurilor de Aur este o ocazie numai buna pentru a trage cu ochiul la machiajul vedetelor. Pentru ca o sursa de inspiratie este intotdeauna binevenita, haideti sa le studiem forma chipurilor, stilul machiajului si culorile alese.
Decernarea Globurilor de Aur este o ocazie numai buna pentru a trage cu ochiul la machiajul vedetelor. Pentru ca o sursa de inspiratie este intotdeauna binevenita, haideti sa le studiem forma chipurilor, stilul machiajului si culorile alese.

Angelina Jolie


Angelina Jolie se remarca intotdeauna prin aspectul sau impecabil, combinatiile reusite de machiaj, coafura si tinuta. De aceea se si afla adesea in varful topurilor celor mai fermecatoare vedete.

La editia de anul acesta a Globurilor de Aur, Angelina a ales un machiaj care ii confera un aer misterios, perfect adaptat atitudinii sale. Machiajul stil "ochi de pisica" este cel care ofera mister privirii sale.

Pentru ca ochii sunt bine conturati, machiajul Angelinei lasa buzele pe plan secund, oferindu-le un strop de stralucire intr-o nuanta naturala.

Poti obtine foarte usor un machiaj in stilul celebrei actrite -  folosind un tus negru, contureaza pleoapa superioara, cat mai aproape cu putinta de linia genelor. Ingroasa treptat linia pe masura ce te apropii de colturile exterioare ale ochilor.

Kate Winslet


Castigatoare a doua Globuri de Aur in cadrul editiei de anul acesta, Kate Winslet s-a putut mandri cu un machiaj de nota 10.

Pentru buzele sale a ales un rosu senzual, puternic, ce contrasteaza delicatetea nuantelor folosite pentru machiajul ochilor.

Culoarea aleasa pentru buze se potriveste perfect tinutei sale, combinatia de rosu intens al buzelor si rochia neagra realizeaza un look deosebit de elegant.

Cameron Diaz


Cameron Diaz este una dintre acele femeie fericite care se pot lauda cu o culoare extraordinara a ochilor.

Albastrul intens al ochilor sai este foarte usor de pus in evidenta, machiajul in acest caz fiind foarte simplu de realizat. Pentru a-si accentua privirea, Cameron a ales un fard de culoare roz pal, potrivit tinutei sale si mascara de culoare neagra.

"Cele care au ochii albastri pot incerca pentru pleoape nuante de bej, piersica, roz, lavanda, maron deschis, cafeniu. Mascara maron inchis este o alegere buna, fara a incarca genele, oricat de mare ar fi tentatia.", aflam pe Sfaturi Eva de la make-up artistul Marina Chiorean.

Machiajul ales realizeaza un echilibru intre zona ochilor si cea a gurii, actrita folosind un ruj de un roz nici prea indraznet, dar nici foarte cuminte.

Beyonce


Beyonce a ales pentru seara Globurilor de Aur un machiaj de tip smokey eyes.

Frumoasa cantarea a optat pentru tonuri de gri, nuante ideale pentru ochii sai caprui inchis.

Machiajul ochilor fiind destul de puternic, Beyonce s-a limitat la un gloss stralucitor pentru buze, in ton cu accesoriile.

 

Hayden Panettiere


La fel ca si Beyonce, Hayden Panettiere a ales stilul smokey eyes. Nuantele de mov pruna adoptate de actrita din "Heroes" ii pun in evidenta culoarea verde a ochilor.

Genele sunt foarte curbate, iar masacara a fost aplicata mai intens in colturile extrioare ale ochilor, obtinunadu-se astfel un efect deosebit, care intensifica privirea.

Machiajul buzelor este subtil, culoarea aleasa fiind una intr-un ton cat mai apropiat de culoarea naturala a buzelor.

Sursa foto: www.people.com

 

Comentarii (21)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulia pe 12 Nov 2009, 03:58
    machiaj

    eu am ochii verzi si tenul deschis v-as ruga sa-mi dati niste sfaturi cum ar trebui sa ma machez sa-mi scot ochii in evidenta.astept raspunsul pe asresa mea de e-mai.va multumesc!

    0
    0

  • Lyna pe 30 Aug 2009, 16:05
    machiaj

    am oachii caprui inchis si tenul ciocolatiu.ce machiaj sa folosesc pentruu ca ochii mei sa iasa in evidenta?am ochii micuti si as vrea un sfat.va multumesc mult de tot...

    0
    0

  • voicu mihaela pe 27 Aug 2009, 14:14
    machiajul

    am fata creola,ochii mari caprui si as vrea sa stiu ce machiaj ma avantajeaza,astept raspuns pe e-mail.va multumesc!

    0
    0

  • sara pe 7 Aug 2009, 14:56
    MACHIAJ

    am tenul creol si ochii albastri spre gri as dori sa stiu cum ma pot machia sa imi iasa ochii in evidenta..multumesc

    0
    0

  • andrada pe 28 Iun 2009, 20:58
    machiaj

    am tenul alb, parul castaniu si ochii caprui...nu stiu cu ce culoare sa imi pun in evidenta ochii:(...mentionez caci cu nuantele de albastru nu imi sta bine. Ce produse de farduri sa imi cumpar? care sunt cele mai bune?fondul de ten si pudra provoaca riduri? astept un raspuns ...multumesc...pt contact id:black_heart_like_night

    0
    0

  • Elena pe 21 Iun 2009, 14:08
    raspuns pt Bianca

    Draga mea, am avut si eu aceeasi problema. Din pacate, tenul trebuie sa sufere din cauza problemelor noastre legate de timiditate, de teama ca nu suntem destul de frumoase, etc. Poti incepe sa renunti la fond de ten treptat si sa-ti ingrijesti tenul mai mult ca sa scapi de cosuri. Masti de argila, demachiere si tonifiere dimineata si seara, hidratatre, o masca exfolianta o data pe saptamana. Fii atenta la ce mananci (consuma mai multe fructe si legume), bea 2 litri de apa pe zi si fa miscare! Si concentreaza-te pe alte calitati ale tale, pe care sa ti le pui in evidenta. Zambetul, corpul, simtul umorului, tu stii mai bine... Sau daca nu stii, intreaba-ti prietenii. Pentru cearcane odihneste-te mai mult si fii sigura ca lumea le observa muuult mai putin decat tine! Uite-te in jur...si vei observa ca nimeni nu e perfect! deci nici tu nu trebuie sa fii.... fii mai ingaduitoare cu tine insati. In legatura cu baietii, sa stii ca le plac mai mult fetele naturale. intr-o relatie sunt lucruri mai importnate decat aspectul... ai mai multa incredere in tine! eventual putem continua discutia pe mess daca vrei. take care!

    0
    0

  • valeria pe 23 Mar 2009, 14:19
    machiaj

    buna am 22 de ani si am slabit f tare sunt f trasa la fata ce machiaj as putea folosi sa imi stea bine si sa imi acopere gaurile din obraji va multumesc!

    0
    0

  • mirela pe 26 Feb 2009, 14:44
    machiaj

    am ochii caprui marii parul negru ten creol ce culori ar trebui sa folosesc multumesc

    0
    0

  • Alina Fashion pe 6 Feb 2009, 21:48
    PT BIanca

    Scumpa mea Bianca, e adevarat, fondul de ten iti ofera un ten de 4 ori mai frumos decat cel natural:ascunde imperfectiunile,ofera o luminozitate aparte,ofera o culoare aparte, si poate hrani tenul.Cu toate aceastea Bianca, fondul de ten cere anumite conditii:sa nu il lasi sa actioneze mai mult de cateva ore pe ten..acesta deseori devine uleios,si neaspectuos,seara cere demachiere neaparat.Cat despre mascara,lipglossuri,parerea mea este sa folosesti doar una dintre ele,Pune'ti in evidenta ochii,sau buzele,e suficient:).:D.Esti inca o adolescenta si este normal sa ai acnee :((( ai auzit asta de 100 de ori.altceva vrei tu sa auzi.Daca, folosesti un produs antibacterian zilnic,folosesti produse speciale pt ingrijirea tenului plus o consultatie dermatologica...nu ai cum sa nu scapi de ele..:D. fi optimista. Nu ai sa renunti,pt ca iti place mult persoana pe care o afisezi prin machiaj,incearca totusi sa para natural.Intra pe id meu si vorbim mai multe.pup!

    0
    0

  • Alina Fashion pe 6 Feb 2009, 17:12
    PT frumoasele cu ochii caprui...

    Pt tinerele care au ochisorii caprui, la un machiaj de zi de exemplu, ochii pot fi pusi in valoare printr'un contur negru.Culorile favorabile pentru acesta culoare a ochilor sunt:fumuriu,mov,verde,vernil,albastru, culori cat mai inchise.Daca tenul este mai inchis,esti o norocoasa!:)....buzele sa fie pastrate cu o culoare placuta nicidecum rosu, roz bombon...etc.eventual un contur..desi nu mai este la moda iti ofera un aspect voluminos.Sper sa va fie de ajutor aceste sfaturi, sunt o tipa documentata in aceste privinte, daca sunteti interesate de mai multe informatii va astept pe id'ul meu...alina_vadan_bruneta :) va pup!fiti frumoase!

    0
    0

  • Irina pe 4 Feb 2009, 11:18
    machiaj

    Buna!!Va rog sa-mi sugerati, am ochi albastri,parul negru,tenul deschis.Ce nuante mi s-ar potrivi pentru ochi si buze pentru un machiaj de fiecare zi?astept rasp.pe adresa de email.

    0
    0

  • mio pe 1 Feb 2009, 13:43
    machiaj

    BUNA ! va rog o sugestie, am ochii caprui, parul saten inchis cu suvite rosii ,tenul deschis.Ce nuanta de ruj mi s-ar potrivi si culoare contur ochi ? astept rasp.pe adresa de email.

    0
    0

  • andreea pe 29 Ian 2009, 15:02
    pt Bianca

    am uitat sa iti spun ca in fiecare seara inainte sa te culci sa te speli pe fata cu sapun cu lapte si miere pt cosuri si iti recomand o solutie care se numeste ZINERIT SAU INDERM de la farmacie si eu am fost plina de cosuri si am sacapat de ele si foloseam multe produse si nimic nu mia priit.succes

    0
    0

  • andreea pe 29 Ian 2009, 14:56
    pt. Bianca

    cum a spus si vini_madel:nu ar tr sa folosesti atata machiaj dar te si inteleg si eu am cearcane ff vizibile si ma dau cu fond de ten de la 17 ani dar numai in zona ochilor si din cand in cand ma dau pe toata fata.poti incepe sa folosesti un fond de ten lichid care deasemenea acopera si nici nu se observa tare si cu timpu poti sa renunti la el.asa cum te vezi tu te vad si cei din juru tau...pup

    0
    0

  • vini_madel pe 25 Ian 2009, 16:01
    Pt.Bianca

    La varsta ta,nu ar trebui sa folosesti atata machiaj.Fetele la varsta asta sunt frumoase prin naturaletea si simplitatea lor.Ingrijeste-ti tenul( sunt sigura ca este la fel de frumos si fara fond de ten).Eu zic sa incepi sa folosesti din ce in ce mai putin machiaj(ca sa nu te ia toti prietenii la intrebari),pana se obisnuiesc sa te vada asa.Problema este sa te placi tu.Sper sa nu te superi pe mn.Te pup.

    0
    0

  • Bianca pe 22 Ian 2009, 16:54
    Machiaj si altele

    Am 16 ani si jumatate..si ma dau cu fond de ten de la vre-o 15 ani....si folosesc aproape zilnic...in special la sc...ma dau mai mereu...din cz k am si niste cearcane urate...si am fata alba...si ma deranjeaza extrem de mult lucru acesta..am ajuns sa fiu chiar dependenta...ma uit in jurul meu...si vad persoane si mai tinere ca mn..12 ani..care se dau dublu cat mn cu tot felu de chestii...dar vad insa si persoane de 50 de ani..distruse complet la fata...si defiecare data..imi trece un fior...ma gandesc..k asa voi ajunge si eu...insa pe la 25 de ani..pt k daca de pe acum ma dau cu chestiile astea...plus machiaj...rimel....ce o sa fac atunci knd ma voi marita?si ma va vedea sotul meu cu fata mea reala...urata?poate suna ridicol ce zic...dar se intampla in viata multor fete...altele imi zic adesea..ce doar nu traim 100 de ani...e normal sa ti se strice fata din cz fondului de ten...pt k se strange fata...si apar straturi...si fata nu mai respira...si asa o sa ajungem"babe"de la 25 -30 de ani..sunt totusi un copil...la 16 ani...am incercat sa ma dau cu fonduri de ten din ce in ce mai scumpe...si nu folosesc chestii care chiar nu sunt bune de nimic...insa apar prob.....cosuri...mule ,marunte in special pe obraji...si orice fond de ten as folosi...presimt k o sa imi distrug fata mai mult decat cred...stiu k poate e prea mult ce am zis...sper din suflet sa aveti rabdare cu mn..si sa cititi....am nevoie...de un sfat...la fond de ten nu renunt pt nimic in lume...nu mai pot sta...fara el pt deja toti sau obisnuit cu mn asa...si ma schimba ff mult...ma face intradevar"frumoasa"sa zic asa...nu ma laud in niciun caz..nu asta imi doresc sa demonstrez....ajutati-ma din suflet va rog:( :*:*

    0
    0

  • octavia pe 17 Ian 2009, 22:17
    machiaj

    salut . Culoarea ochilor mei este verde iar a tenului deschisa ( putin rozalie) si as dori sa stiu ce machiaj mi se potriveste! Mentionez ca am 30 ani ! Multumesc frumos! Astept un raspuns pe adresa mea de e-mail.

    0
    0

  • alexandra pe 17 Ian 2009, 18:31
    machiaj

    hello.eu am ochi caprui si tenul putin creol si as vrea sa stiu ce nuante mi se potrivesc pt machiajul ochilor atat de seara cat si de zi si daca pt buze este mai potrivita o nunta de roz sau de maron?astept raspuns pe mail.va multumesc anticipat

    0
    0

  • gabriela pe 16 Ian 2009, 10:27
    machiaj

    Buna ziua.Am ochii verzi,culoarea tenului un pic inchisa-creola,si a-si dori sa stiu ce culori mi se potrivesc.Un machiaj de zi dar nu foarte strident.Am 23 de ani.VA MULTUMESC ANTICIPAT...

    0
    0

  • monyca pe 15 Ian 2009, 11:25
    machiajul

    eu am ochii verzi si v-as ruga sa-mi dati niste sfaturi cum ar trebui sa ma machez sa-mi scot ochii in evidenta.astept raspunsul pe asresa mea de e-mai.va multumesc!

    0
    0

  • carmen pe 14 Ian 2009, 14:56
    machiaju

    as vrea sa trimit o fotografie cu mine si sami spuneti ce machiaj de zi mi sar potrivi cel mai bine.astept un raspuns pe adresa mea de e-mail.va multumesc anticipat

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod