Indrazneste sa fii stralucitoare si expresiva!

Acum cativa ani, ai reusit sa identifici stilul de machiaj care, aparent, a fost conceput special pentru chipul tau, nuanta pielii si culoarea parului. Te reprezinta si te pune in valoare... deci, ai ales bine! Insa, de atunci a trecut destul de mult timp si poate ca a venit momentul sa incerci o schimbare. Regula, daca putem vorbi de o regula in cazul de fata, este cea valabila si in cazul coafurii - din cand in cand, o schimbare este binevenita. Totul este sa ai curajul de a face unele modificari...

Este adevarat, majoritatea femeilor isi doresc acel gen de frumusete clasica, atemporala, care nu se demodeaza niciodata si care atrage invariabil privirile si admiratia celor din jur. Insa, dupa o vreme intervine obisnuinta... atat pentru tine, cat si pentru cei care te vad zilnic (partenerul, de exemplu). Nu stii nici tu ce anume ai dori sa schimbi, de unde sa incepi, sau esti prea timida pentru a incerca anumite produse de machiaj. Insa, daca stii cum sa le folosesti si cum sa "scoti ce e mai bun" din el, naturaletea ta nu va avea nimic de pierdut - ba chiar dimpotriva!

Fond de ten

De ce te-ar putea intimida: perspectiva unui chip aparent "tencuit", fondul de ten adunandu-se in pliurile fetei si sufocand porii nu este deloc incurajatoare, nu-i asa?
De ce ar trebui sa-l folosesti: acest produs este indispensabil unui machiaj desavarsit, pentru ca ascunde imperfectiunile inerente ale fetei si, chiar daca ai tenul mai inchis la culoare, ii va conferi luminozitate. Singura conditie este sa alegi corect fondul de ten.
Cum sa incepi: Produsul trebuie ales in functie de tipul tenului. Daca ai tenul uscat, vei opta pentru un fond de ten hidratant, cu protectie UV. Persoanele cu tenul gras au nevoie de un produs fara ulei, care sa combata luciul inestetic provocat de excesul de sebum. Nuanta trebuie sa fie cat mai aproape de culoarea fetei si a gatului tau.

Rujul in nuante roz

De ce te-ar putea intimida: te gandesti ca vei arata ca un bebelus (ceea ce n-ar fi rau, daca n-ai fi trecut demult de aceasta varsta), ca o papusa de portelan, sau orice alta comparatie socanta si stridenta din punct de vedere estetic.
De ce ar trebui sa-l folosesti: dintre nenumaratele culori si tonuri disponibile, rozul le avantajeaza cel mai mult pe majoritatea femeilor. Alegand nuanta potrivita si asortand-o cu restul machiajului, buzele tale vor capata un aspect proaspat, tineresc si senzual.
Cum sa incepi: gaseste un ruj de culoare roz, dar cu o usoara tenta maronie. Aceasta inseamna ca te vei orienta spre tonuri precum "sand" sau "pink". Este culoarea ideala pentru o femeie adulta, pentru ca buzele vor avea un aspect natural si deloc adolescentin. Asta ca sa nu mai spunem ca este foarte indicat daca ti-au aparut primele riduri (confera un aspect stralucitor si tineresc).

Tus de ochi colorat

De ce te-ar putea intimida: te face sa-ti amintesti de tusul acela de ochi intr-o nuanta verde imposibila, foarte modern in anii '80.
De ce ar trebui sa-l folosesti: daca nuanta este aleasa corect in raport cu restul machiajului si culoarea parului, un tus de ochi colorat va intensifica privirea, accentuand albul ochilor si o va face mult mai expresiva.
Cum sa incepi: orienteaza-te spre o nuanta subtila si usor de asortat: albastru deschis, verde inchis, cachi - suficient de neutre pentru a arata natural. Mascara si o nuanta calda de roz pe buza si in obraji vor completa in mod fericit infatisarea.

Produsele autobronzante

De ce te-ar putea intimida: perspectiva de a arata ca un fel de zebra in nuante portocalii...
De ce ar trebui sa-l folosesti: daca sunt folosite corect, produsele din aceasta categorie iti vor conferi o piele frumoasa, aramie, un bronz impecabil si stralucitor... Vei arata odihnita, fericita si calma. Cine s-ar mai putea certa cu tine?
Cum sa incepi: daca nu ai curajul de a porni la treaba, apeleaza la un salon specializat in astfel de servicii. Dar de ce nu faci acest lucru tu insati? Incepe cu un dus, foloseste un produs de exfoliere pentru a inlatura stratul de celule moarte de la suprafata pielii si apoi aplica produsul autobronzant, respectand cu strictete instructiunile de pe ambalaj. Este de preferat sa optezi pentru o nuanta medie.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod