Aplicarea creionului dermatograf

Greșeli frecvente pe care le faci când folosești creionul de ochi

Dacă îți conturezi numai pleoapa inferioară, privirea ta va părea obosită. Află ce greșeli să eviți când folosești creionul de ochi
Folosești de ani de zile creionul dermatograf. Dar ești sigură că o faci corect? Unele greșeli în stilul de aplicare pot afecta serios machiajul obținut, mai ales dacă folosești nuanțe închise precum negru sau maro. Iar în loc să fie un aliat al frumuseții tale, creionul dermatograf devine un inamic al machiajului tău. Iată ce greșeli să eviți atunci când folosești creionul dermatograf:

Conturezi puternic pleoapa inferioară

Conturarea excesivă a linie pleoapei inferioare, în special cu o culoare închisă, îți poate face ochii să pari mai mici. De asemenea, această greșeală de aplicare le dă ochilor tăi un aspect obosit, dar predispune și la întinderea creionului dermatograf sub ochi.
Pe parcursul zilei te vei alege cu un machiaj de tipul "ochi de raton", pentru că nuanța închisă a creionului îți va colora zona de sub ochi. Pentru pleoapa inferioară, folosește o nuanță ceva mai deschisă precum un maro deschis sau un fard brun.

Greșeli frecvente când folosești creionul de ochi: Tragi de colțul ochiului în timpul aplicării

Nu reușești să trasezi linii drepte și uniforme? Este posibil ca obiceiul de a trage cu degetul colțul exterior al ochiului în moment ce aplici creionul să fie vinovat pentru asta. Această greșeală are ca rezultat acea linie întreruptă inestetică pentru că în momentul întinderii pielea formează pliuri în care creionul tău dermatograf nu va mai ajunge.
Încearcă în schimb să ridici bărbia și să îți îndrepți privirea în jos astfel încât ochii tăi să fie pe jumătate închiși, dar să poți vedea.

Folosești numai negru și maro

Deși te vor ajuta să ai o privire pătrunzătoare, creioanele dermatografe negre și maro nu sunt suficiente pentru un machiaj perfect al ochilor. Încearcă să folosești și nuanțe nude sau chiar un alb delicat pentru a aplica pe pleoapa inferioară, în zona dintre linia genelor și mucoasă. În acest fel ochii tăi vor părea mai odihniți și mai luminoși.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod