Genele false: masura speciala pentru ocazii speciale

Ocaziile speciale cer masuri deosebite. Genele false pot fi arma ta secreta la care sa apelezi cand iti doresti o privire de diva. Iata cateva sfaturi pentru alegerea, aplicarea si folosirea genelor false

Ocaziile speciale cer masuri deosebite. Genele false pot fi arma ta secreta la care sa apelezi cand iti doresti o privire de diva. Iata cateva sfaturi pentru alegerea, aplicarea si folosirea genelor false:

Alegerea genelor false este destul de dificila. Acestea trebuie sa fie de calitate si, mai ales, trebuie sa arate cat mai natural. Adesea, genele false sunt insotite de adeziv special.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa testezi adezivul, aplicand pe o mica portiune in zona tamplei. Asteapta cateva ore pentru a observa daca esti sau nu alergica la una dintre substantele continute de adeziv. Desi sunt astfel concepute incat sa nu produca alergii, este bine sa nu risti, de aceea, nu uita sa faci acest test.

Pasul doi consta in taierea genelor la dimensiunea dorita, adecvata ochilor tai.

Tine banda de gene deasupra pleoapei, iar daca este mai lunga decat linia genelor tale, tai-o la dimensiunea potrivita.

Unele gene false sunt prevazute cu o banda adeziva, in timp ce altele se gasesc in pachet alaturi de un tub de adeziv special. Cele cu banda adeziva sunt mai usor de folosit pentru ca nu trebuie sa aplici tu adezivul. Inlatura folia protectoare de pe partea adeziva si lipeste genele false pe linia genelor tale, cat mai aproape de baza genelor. Nu uita sa citesti si sa urmeazi cu atentie instructiunile de pe ambalajul genelor.

Nu aplica fard de pleoape inainte de a lipi genele. Fardul poate impiedica banda de gene false sa se lipeasca bine pe pleoapa, existand riscul sa iti "pierzi" genele...

Dupa ce ai aplicat genele si esti sigura ca acestea s-au lipit bine, foloseste un creion dermatograf negru sau maro pentru a sublinia linia genelor.
Delimitarea dintre pleoape si genele false va fi mai putin vizibila si genele vor parea mai naturale.

Pentru ca genele sunt deja lipite, acum poti folosi fardul de pleoape pe care il doresti. Daca pe genele false se asaza accidental pulbere de fard, indeparteaz-o cu o pensula curata pentru machiaj.

Aplica mascara pe genele tale, dar si pe cele false. Pentru ca genele false sunt adesea voluminoase si destul de lungi, nu este necesar sa folosesti prea multa mascara. O vei folosi pentru a uniformiza genele naturale cu gele false. Aplica mascara cu miscari delicate evitand astfel dezlipirea genelor false.

Nu dormi niciodata cu genele false la ochi! Indeparteaza-le folosid un demachiant obisnuit, care va inmuia adezivul.
Nu incerca sa tragi pur si simplu de gene. Chiar daca vei reusi sa le dai jos astfel, vei smulge si cateva dintre genele tale naturale. Dupa ce ai aplicat demachiantul, asteapta cateva secunde apoi incearca sa le dezlipesti.

Poti folosi o pereche de gene de cateva ori, in functie de tipul acestora. Citeste instructiunile si recomandarile de pe ambalaj ca sa te asiguri ca acestea pot fi refolosite.

Cateva recomadari:

  • Chiar daca adori efectul pe care genele false il dau privirii tale, nu exagera cu folosirea lor.
  • Pentru ca volumul si lungimea lor le dau adesea de gol, nu este recomandat sa folosesti genele false cu orice ocazie, mai ales in plina zi. Pastreaza-le ca "arma secreta" pentru petreceri sau evenimente deosebite.
  • Ai grija de unde achizitionezi genele! Acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate, iar tu trebuie sa fii sigura ca nu iti pui in pericol sanatatea ochilor.

Un articol de Georgiana Dorobantu

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (26)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florentina pe 17 Mar 2010, 12:43
    gene false

    Indragostita de gene false, extensii de gene, permanent de gene, machiaj? Acum le poti avea pe toate la cele mai mici preturi doar aici: http://www.genutze.ro/

    1
    0

  • alina pe 5 Mar 2010, 22:19
    gene false si machiaj Timisoara

    Salutare tuturor! daca va puneti gene false aveti grija la adezivul pe care il folositi (sau pe care il foloseste persoana care vi le pune)! Multe femei, din dorinta de a le avea cat mai mult timp sau din frica de a nu le cadea genele, vor sa folosesca un lipici cat mai reziztent. Foarte rau! cu cat vi se spune ca tine mai mult lipiciul, cu atat este mai nociv pt sanatatea pleoapei voastre. Secretul este sa se utilizeze lipici cu latex. acesta poate tine pana la 3 saptamani daca genele sunt intretinute corespunzator. Si cel mai important, ca genele sa tina cat mai mult, este cum sunt puse acestea. Stiu toate aceste lucruri deoarece sunt atestata ca machior profesionist si profesez de ceva vreme arta machiajului (care implica si aplicarea genelor). Daca va intereseaza si alte informatii sau alte subiecte de dezbatut, astept mailurile voastre pe machiaj.gene@yahoo.com

    0
    0

  • Lora pe 10 Ian 2010, 13:18
    gene false

    Buna fetelor! Din experienta mea stiu ca adezivul nu va rani ochiul dar ca orice lucru nu trebuie sa abuzam de el. Merita incercat macar o data , efectul final este spectaculos! Este destul de usor sa iti puna cineva genele false si este mai greu sa ti le pui singura, mai ales prima data. Pentru cele care sunteti din Timisoara, va ofer ajutorul celor care vreti sa invatati sau vi le aplic eu de cate ori aveti nevoie. (id ul meu loredana_ciocan).

    1
    0

  • IrI & ElE pe 10 Oct 2009, 13:52
    suntem incepatoare

    hallo!!! suntem incepatoare si abia am citit instructiunile......sa vede ti ce adorabile o sa fim....bye- uratine bafta la agatat!!!!! ;;)

    0
    0

  • elegantmakeup pe 16 Apr 2009, 15:58
    pentru alexa

    id-ul meu e iulia_horodnic. putem vorbi oricand despre genele false si despre machiaj in general. pupici

    0
    0

  • alexa pe 24 Feb 2009, 20:41
    vreau gene false

    cami as vrea sa vb mai multe cu tine despre genele false...imi poti da un id de mess?sau zimi cum sa luam legatura

    0
    0

  • sabryna pe 1 Feb 2009, 20:39
    what shall i do?

    am auzit k este o moda noua si m-ar tenta sa folosesc si eu pt anumite ocazi ,dar intrebarea este kum le poti da jos fara a merge la salon? am auzi de la niste prietene k le poti indeparta k apa calda este adevarat?

    0
    0

  • danita iuliana pe 22 Ian 2009, 20:23
    AJUTOR.................

    NU PESTE MULT TIMP,MJA PREGATESC PENTRU O CUNUNIE,AS PUTEA PURTA IN ZIUA AIA GENE FALSE FARA SA MI LE AFECTEZE PE ALE MELE? POT SA LE APLIC SINGURA?

    0
    0

  • Kitty22 pe 12 Ian 2009, 11:39
    nu am nevoie de asa cv

    buna...sunt impotriva lor cel putin eu ..am gene nu mari foarte mari de la mama natura nu exista zii sa nu vn cn la mn sa ma intrebe daca am gene false.am ochii mari si gene la fel si ma mandresc ptr asta.cel putin de revelion si craciun ...numa asta am fost intrebata de gene.

    0
    0

  • ella pe 5 Nov 2008, 11:49
    un simplu comentariu

    mai bine incercati sa va cumparati genele false de la genefalse.ro daca vreti sa incercati. Acolo am vazut ca vand gene de la Ardell care e una din firmele foarte bine cotate afara si recomand sa mergeti la sigur cu marci consacrate deja. eu am incercat si sunt multumita....doar o sugestie

    0
    0

  • bianca pe 6 Iun 2008, 14:15
    gene false? hmm...

    eu am noroc ca am niste gene lungi si dese nu am aplicat niciodata gene false dar, m-ar tenta sa vad cum mi-ar sta :)

    0
    0

  • cami pe 18 Mai 2008, 14:21
    pentru andreea

    Sunt din Bacau, uitasem sa-ti spun.

    0
    0

  • andreea pe 18 Mai 2008, 10:19
    sunt viitoare mireasa

    Cami, am nunta in august!si vreau si eu gene false, din acelea manunchi.stiu ca se aseaza super si sunt naturale.Cum pot intra in posesia lor?de unde esti?eu sunt din Galati.Daca ai sta in acelasi oras te-as chema pe tine pentru machiaj si gene.Daca nu trimite-mi pachet prin posta.Abia astept raspunsul tau.Nu ma uita!Am inteles bine ca-ti faci site?astept oricum.

    0
    0

  • georgiana pe 15 Mai 2008, 13:50
    Multumesc!

    Va multumesc mult pentru raspunsuri!!!M-ati salvat..Pupici multi

    0
    0

  • cami pe 14 Mai 2008, 18:44
    gene pentru georgiana

    Nu-ti recomand deloc cele intregi, pentru ca din cauza transpiratiei, pupicilor, imbratisarilor si nu in ultimul rand al dansului, iti pot cadea, si e cam nasol. pentru sedinte foto, sau evenimente mai statice, da, dar pentru nunta, nu.

    0
    0

  • cami pe 14 Mai 2008, 18:41
    iti dau gene false!nu mai fi stresata!daca vrei.pup

    buna, Georgiana.Daca vrei gene false pentru nunta iti recomand cele manunchi, sunt cele mai de efect..Le-am purtat si la nunta mea, si, sincer au fost de milioane.Nu am avut ce sa le reprosez.Singure mi le-am pus, asa ca nu ar fi nici o problema nici pentru tine. Daca esti interesata, contacteaza-ma pe mess, cu id-ul iulia_horodnic, si iti trimit poze si te hotarasti.Daca mai vrei sa stii ceva, intreaba-ma.te pup, CASA DE PIATRA! si nu te mai stresa!O sa fie ok indiferent ce decizi.

    0
    0

  • georgiana pe 14 Mai 2008, 13:24
    vreau gene false!!

    Va rog sa ma ajutati,pt ca in 3 sapt ma casatoresc si am nevoie de gene false..la sephora nu mai au si sunt disperata

    0
    0

  • cami pe 7 Mai 2008, 18:30
    gene manunchi

    Am de vanzare gene manunchi scurte, medii si lungi la pretul de 25 lei cutia. Daca vreti si adeziv special, spuneti.Am si negru si incolor. Va pup fetelor.

    0
    0

  • cami pe 20 Apr 2008, 09:11
    pentru ramo

    De indata ce o sa am setul pe care mi l-ai cerut te contactez pe mes.cam intr-o luna si jumatate.Tipa le are din State.Acum e plecata pentru mai multe comenzi si cred ca o sa ma apuc si eu, ca are nevoie de ajutor.Asa ca orice noutati mai aduce, te anunt.Isi face si site, un magazin numai cu asa ceva si o sa-ti fie mai usor sa comanzi din tara.Oricum tinem legatura.Pupici.

    0
    0

  • ramo pe 14 Apr 2008, 21:13
    gene false

    cami eu sunt interesata de un astfel de set+adezivul special. Stau in timisoara daca ma poti ajuta pantera_roz24 este id-ul de mess. Merci tare mult

    0
    0

  • CAMI pe 9 Apr 2008, 18:53
    gene

    cine vrea gene false manunchi?eu stiu pe cineva.daca aflu detalii va spun. sa spuneti si cate seturi. daca intreaba .eu mi-am luat dar mi le pune cosmeticiana mea. daca le am eu, manopera e mica. va pup

    0
    0

  • victoria pe 9 Apr 2008, 14:50
    Gene false

    E foarte interesant mai ales pentru femeile care nu merg la machiaj si nu reusesc sa se faca observate singure. Bravo...

    0
    0

  • vera pe 6 Apr 2008, 19:53
    gene manunchi

    eu mi-am pus gene,manunchi cu manunchi si nu am avut nici o problema.Ce-i drept le si intretin si tipa care mi le pune e atenta sa nu-mi afecteze cele naturale.practic nici nu le atinge.

    0
    0

  • mikyusha pe 1 Apr 2008, 03:01
    gene individuale gasesti

    buna seal, voiam sa itzi zic ca gasesti gene individuale, io am vazut, dar in frantza :d, io sunt aici si am vazut, in lantzul magazinel claire's, daca sunt in romania genu asta de magazine, sigur gasesti, si acuma cu articolul asta, o sa merg maine sa imi achizitzionez sa vad ce stiu sa faca ;)).no, o seara buna doamnelor si NU UITATZI SA FITZI FEMEI

    0
    0

  • seal pe 31 Mar 2008, 20:02
    voi stiti?

    Am tot incercat sa gasesc gene false individuale dar nu reusesc. Voi stiti unde se pot gasi?! Bineinteles nu ma ajuta cu nimic dak imi spuneti ca se gaseste in saloane.Pe mine ma intereseaza pe piata.

    0
    0

  • Domnita pe 31 Mar 2008, 07:51
    sunt multumita!

    mersi. m-ati ajutat sa ma lamuresc in legatura cu folosirea genelor false. chiar aveam o nelamurire legata de acestea. acum sunt sigura ca nu mai vreau sa le incerc, nu vreau sa risc sanatatea ochilor mei si-apoi sunt o adevarata bataie de cap si genele astea. cred ca mai bine apelez la rimel, ca e mai simplu si mai sigur. mersi frumos din nou. poooooooooopici:* Ludmila

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod