Frumuseţea ta: Fardurile de pleoape care îţi pun ochii în valoare. Ce culori să alegi

Nuanţele de farduri pe care le foloseşti îţi pot accentua privirea şi o pot face pătrunzătoare şi sexy, dar dacă faci alegeri greşite, îţi pot estompa frumuseţea naturală a ochilor.

Iată ce culori de farduri să alegi în funcţie de culoarea ochilor tăi:

Ochii albaştri


Albastrul este o culoare rece, iar din acest motiv ai nevoie de farduri care să ofere căldură privirii tale. Poţi încerca nuanţe de violet liliac, brun taupe, dar şi gri ardezie sau gri deschis.

 

Ochii căprui


Avantajul ochilor căprui este acela că poţi purta o gamă foarte variată de culori. Ochii căprui se potrivesc cu majoritatea nuanţelor de farduri. Pentru un look discret, alege nuanţe de bronz delicat sau piersică.

Dacă vrei să ieşi în evidenţă încearcă mov sau turcoaz.

Ochii verzi


Nuanţele de mov şi violet sunt principalele tale arme pentru o privire irezistibilă. Acestea se potrivesc foarte bine cu expresivitatea ochilor tăi. Poţi folosi de asemenea farduri care au la bază tonuri roşiatice pentru că îţi pun foarte bine culoarea ochilor în valoare. Mai poţi încerca nuanţe de gri sau chiar verde intens, pentru un efect dramatic.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod