Frumuseţea ta. Cum să-ți faci singură un demachiant natural

Demachierea este primul și cel mai important pas în îngrijirea tenului, de aceea trebuie realizată măcar o dată pe zi, seara, înainte de culcare. Indiferent dacă te machiezi sau nu, folosirea demachiantului este esențială, deoarece în fiecare clipă pe tenul tău se așază mii de impurități, care, în combinație cu sebumul produs în mod natural de corp și cu celulele moarte, blochează porii și îți afectează pielea.

Puncte negre, coșuri, iritații, un aspect tern și aspru al pielii, toate acestea sunt consecințe ale lipsei de demachiere. Să nu mai vorbim de faptul că tenul pare obosit și îmbătrânit. Acum că ai redescoperit cât de important este demachiantul pentru piele, cu siguranță nu vei mai dori să sari peste acest pas esențial în ritualul de îngrijire a tenului, dar ce te faci dacă dintr-un motiv sau altul rămâi fără demachiant? Îți speli fața cu săpun? Nicidecum! Săpunul usucă excesiv pielea și ar trebui evitat cu orice preț pe față. Și atunci, ce-ți rămâne de făcut?

Ai ghicit! Este timpul să-ți prepari singură un demachiant natural. Realizat din ingrediente care nu agresează pielea și fără substanțe chimice, demachiantul homemade va deveni preferatul tău și aproape că te vei îndrăgosti de efectele lui revigorante, revitalizante și antiaging. Iată, așadar, cum îți poți prepara propriul demachiant natural.

Demachiant natural pentru tenul gras

După cum știi, tenul gras este pretențios la capitolul îngrijire, așa că merită să-l răsfeți cu tot ce este mai bun. Pentru un demachiant natural care să-ți curețe perfect tenul de impurități și să lase pielea proaspătă și catifelată ai nevoie de următoarele ingrediente banale:

- 80 g castravete proaspăt
- 150 ml lapte bio

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod