Frumuseţea ta: Cum să arăţi ca o divă de Ziua Femeii. Descoperă secretele!

Primavăra este o minunată sursă de inspiraţie şi ne poartă cu gândul la ce-i mai frumos! Ziua Femeii se apropie cu paşi repezi, aşa că, dragele mele Eve îndrăzniţi să fiţi spectaculoase… pentru că meritaţi!

Alături de Alina Dobranici - Hairstylist Keune Studio Fashion Hair, vă propun un look special în acord cu noile tendinţe pentru primăvară/vară 2013.
Am creat un machiaj elegant şi sofisticat inspirat din natură, în tonuri vibrante de verde crud şi verde smarald (culoarea vedeta in 2013), bronz, portocaliu, roz si alb irizant. Cu putin exercitiu si cateva trucuri de machiaj profesional, orice Eva se poate transforma intr-o adevarata diva.

Va doresc o primavara minunata!
Cu drag,
Iuliana Stefan, make-up artist - http://www.facebook.com/iuliana.stefan.9?ref=tn_tnmn

 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laurK pe 23 Mar 2013, 09:52
    ca un fotomodel

    Majoritatea persoanelor care sunt fotomodele au o mare incredere in persoana lor. Iata cele mai bune metode pt ca tu sa arati si sa te comporti ca un fotomodel. http://cumfacsa.ro/moda-stil/moda/cum-sa-arati-ca-un-fotomodel

    0
    0

  • Lili pe 4 Mar 2013, 17:34
    clar nu

    mult prea artificial si trasaturile modelului nu ajuta deloc.parerea mea

    0
    0

  • alexandra pe 4 Mar 2013, 13:31
    Nu!

    este in ultimul hal de boita si incarcata femeia din poze. nu cred ca as recomanda nimanui machiajul. si coafura e foarte pretentioasa, dar machiajul deranjeaza in primul rand. e pentru photo shooting sau pentru oras? exagerare de produse pe fata. vorba aia, companiile trebuie sa vanda toate produsele lor inutile: iluminatoare, baze de machiaj, 7 nuante de fond de ten, glittere, creioane multe, etc. sanatate curata si totodata profit.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod