Frumuseţea ta: Cum să arăţi bine pe plajă, fără machiaj. Mici trucuri!

Minivacanţa de 1 Mai este aproape. În câteva zile vei lenevi pe şezlong, la soare. Însă, înainte să pleci în vacanţă este bine să te pregăteşti dacă vrei să arăţi bine pe plajă şi fără machiaj. Tot ce ai de făcut este să te foloseşti de mici trucuri care îţi pun în valoare frumuseţea naturală şi te ajută să ascunzi imprefecţiunile.

Minivacanţa de 1 Mai este aproape. În câteva zile vei lenevi pe şezlong, la soare. Însă, înainte să pleci în vacanţă este bine să te pregăteşti dacă vrei să arăţi bine pe plajă şi fără machiaj.

Tot ce ai de făcut este să te foloseşti de mici trucuri care îţi pun în valoare frumuseţea naturală şi te ajută să ascunzi imprefecţiunile.

Genele şi sprâncenele la vopsit

Primul lucru care se observă atunci când nu suntem machiate este "lipsa" genelor şi a sprâncenelor. Nefiind machiate, sprâncenele şi mai ales genele devin invizibile. De aceea, este bine ca înainte de plecarea în vacanţă să ţi le vopseşti. În acest fel, genele tale vor părea mai lungi, pentru că şi vârfurile, care sunt în cele mai multe cazuri transparente, vor fi foarte vizibile. Apelează la ajutorul unei cosmeticiene pentru a le accentua. De asemenea, sprâncenele tale au şi ele nevoie de puţină culoare (asta în cazul în care nu eşti brunetă). Astfel, ochii tăi vor fi mult mai conturaţi şi mai frumoşi.

Zeama de lămâie

Dacă ai probleme cu petele pigmentare sau cu pistruii, cu câteva zile înainte de a pleca la plajă, foloseşte sucul de lămâie pentru a le estompa. Tamponează-ţi faţa cu o dischetă demachiantă îmbibată cu zeamă de lămâie. Lasă câteva minute să acţioneze, apoi clăteşte-te cu apă rece şi aplică o cremă hidratantă.

Foloseşte autobronzant

În primele zile de plajă te poţi folosi de un autobronzant discret, într-o nuanţă cât mai naturală, care să-ţi uniformizeze culoarea pielii, să-ţi ascundă petele, pistruii sau cicatricile. Încearcă să-l aplici uniform şi în cantităţi mici, pentru ca rezultatul să fie foarte natural.

Ceai verde


Dacă cearcănele sunt o problemă pentru tine, şi nu vrei să foloseşti un anticearcăn (lucru pe care nu ţi-l recomand când te duci la plajă), poţi să apelezi la ajutorul unor pliculeţe de ceai verde. Aplică dimineaţa, înainte să pleci la plajă, două pliculeţe de ceai verde fierte şi răcite pentru ca circulaţia din jurul ochilor să fie stimulată. În acest fel cearcănele sunt mult reduse iar pungile de sub ochi dispar ca prin minune!

De asemenea, apa rece face minuni pentru faţa ta. Stimulează circulaţia sanguină, reduce pungile de sub ochi, cearcănele şi închide porii. Stropeşte-ţi faţa cu apă rece timp de un minut, pentru a "activa" frumuseţea ta naturală, înainte să pleci la plajă şi chiar când stai pe şezlong.

Coafura ideală

Şi pentru că nu ai să porţi machiaj, ai nevoie de o coafură sexy care să te pună în valoare. Încearcă un model de coadă împletită foarte lejer, cu câteva şuviţe rebele, sau un coc aparent neglijent care să-ţi pună în evidenţă linia gâtului.

Hidratare intensă

De asemenea, dacă vrei ca tenul tău să arate bine ai nevoie de hidratare. Aşa că, dacă nu eşti obişnuită să bei multă apă zilnic sau să foloseşti creme în fiecare seară, este momentul să faci o mică schimbare. Tenul tău va străluci de sănătate după un astfel de program. Tot în această perioadă trebuie să mai renunţi la sare, dacă obişuieşti să consumi cantităţi mai mari. Sarea blochează apa în ţesuturi şi împiedică eliminarea corespunzătoare a toxinelor. Din această cauză ai pungi sub ochi şi celulită.


Şi nu uita de crema cu factor de protecţie solară potrivit tipului tău de piele!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod