Frumuseţea ta: 7 trucuri de machiaj pe care bărbaţii nu le suportă

De dragul bărbaţilor, dar şi din dorinţa de a fi mereu admirate, femeile apelează la tot felul de trucuri pentru a-şi pune în evidenţă frumuseţea naturală. Însă, dintr-un exces de zel, foarte multe femei exagerează şi uită că ce e prea mult strică.
Ba mai mult, studiile au dovedit faptul că, 90% dintre bărbaţi sunt de părere că femeile se nasc pur şi simplu frumoase. Tocmai de aceea, cei mai mulţi consideră inutile mai toate "ritualurile" de înfrumuseţare prin care trece fiecare femeie.

Şi nu puţini sunt bărbaţii care vor ca femeile să fie mai naturale şi să mai renunţe la unele obiceiuri de înfrumuseţare.

Mai uşor cu machiajul


Machiajul a devenit o obişnuniţă pentru cele mai multe femeie şi, de multe ori, nici nu concep să iasă din casă fară make-up. Fond de ten, pudră, blush, ruj, fard de ochi, gene false toate acestea, şi multe altele, sunt făcute să ne înfrumuseţeze, dar folosite în exces îi sperie pe bărbaţi.


Pentru ei, fardurile sclipitoare, genele false foarte stufoase, fondul de ten în cantităţi prea mari sunt prea mult. Bărbaţii sunt atraşi de femeile machiate, dar să poarte un machiaj cât mai natural.  

Luciu de buze lipicios

Toate femeile adoră luciul de buze, dar bărbaţii nu suportă să sărute femeile date cu luciu, din simplul motiv că este lipicios. Aşa că, ai grijă cu ce eşti dată pe buze când vrei să te sărute.  

Machiajul smoky eyes exagerat

Chiar dacă îți oferă un look spectaculos, machiajul smoky eyes nu este întotdeauna pe placul bărbaților.
Nu exagera cu zona acoperită de fard și ferește-te de argintiu sau gri metalizat în exces.

Excesul de fixativ

Femeiele vor să aibe un păr lung, bogat şi frumos. Iar pentru o astfel de podoabă capilară folosesc tot felul de produse. Însă, uneori sunt prea multe, iar în această categorie intră şi fixativul de păr. Evită excesul de fixativ și folosește produse care nu restricționează mișcarile naturale ale părului, dacă vrei să se poată juca cu mâna prin părul tău.

Unghii prea lungi

Foarte multe femei visează la unghii lungi, foarte lungi.
Folosesc tot felul de tratamente şi soluţii miraculoase care promit unghii lungi şi rezistente. Însă, bărbaţii preferă unghiile scurte. De multe ori, nişte unghii prea lungi îl sperie şi îl fac să se gândească la zgârieturile provocate de astfel de unghii.

Foloseşti prea mult parfum

Se ştie că un parfum fin nu lasă pe nimeni indiferent, mai ales acele note care au efect afrodiziac. Dar nimănui nu-i place să se înece cu mirosul tău. Aşa că, încearcă să foloseşti parfum cu moderaţie, mai ales ziua şi evită zonele care ar putea fi sărutate.

Prea multe accesorii în păr

De la extensii până la clamele de păr cu pene, există multe soluții de a adăuga un pic de volum părului tău.
Bărbații se opun însă celor mai multe. Renunță la accesoriile de păr prea extravagante și folosește produsele potrivite pentru a-ți lăsa părul să strălucească prin simplitate.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marian pe 13 Aug 2013, 10:10
    Teapa

    Vrajeala, mie imi plac femeile machiate, ingrijite si cu luciu de buze lipicios

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod