Frumuseţea ta: 7 tendinţe în machiaj pentru această toamnă. Încearcă-le şi tu!

Buzele intens colorate au fost văzute în toate prezentările sezonului toamnă-iarnă 2013/2014. Nuanţele folosite au pornit de la roşu clasic, corai, până la vişiniu şi rubiniu.Texturile folosite au fost fie mate, care denotă o eleganţă aparte, fie glossy pentru un look foarte sexy.  

Sprâncene naturale au revenit în lumina reflectoarelor. Un lucru foarte bun, dacă ne gândim la faptul că, în utimii ani, foarte multe femei şi-au stricat forma sprâncenelor din cauză că s-au pensat prea subţire.

Aşa că a venit momentul în care linia naturală a sprâncenelor este apreciată. Nu uita de un fard de sprâncene cât mai apropiat de culoarea ta naturală pentru a umple golurile şi pentru a le accentua. 

Tenul perfect ca al păpuşilor nu este uşor de obţinut. Dacă te-ai născut cu un astfel de ten, eşti o norocoasă.Dacă nu, trebuie să înveţi mici trucuri care te pot ajuta să arăţi perfect cu ajutorul fondului de ten, al iluminatorului sau al pudrei. 

Liniile de tuş continuă să fie în centru atenţiei.

Încă din sezoanele trecute, liniile de tuş trasate perfect ne-au făcut să ne dorim să învăţăm să ne desenăm ochii cu negru pentru un look extrem de feminin. Un creion negru sau un tuş nu trebuie să-ţi lipsească din trusa de make-up. Te va face dependentă! 

Umbrele de maro sau oranj care-ţi acoperă pleoapele într-un mod natural sunt perfecte pentru un machiaj de zi. Încearcă şi tu fardurile cremoase pe care le poţi aplica cu degetele, pentru un look foarte sexy.

Pleoapele sclipitoare sunt ideale pentru un machiaj sofisticat de seară.

Pe podiumuri am văzut nuanţe intense de albastru sau bronz acompaniate de glitter sau chiar paiete pentru un efect wow! 

Fardurile luminoase în culori naturale sunt perfecte pentru machiajele de zi. Dau luminozitate privirii şi te fac să pari mai odihnită şi mai tânără. Cum să nu le iubeşti şi să le foloseşti mereu?

 

 

 

1 din 27

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 16 Sep 2013, 12:18
    prostii!

    in primul rand, aveti multe poze care se repeta, dintre cele 28. In al doilea rand, majoritatea stilurilor de machiaj sunt oribile. Sunt acolo femei cu figuri cadaverice. Albe, groaznice, cu buzele rosii, de parca am fi in filmele cu vampiri. Sprancene foarte deschise la culoare, de nici nu se vad sau foarte inchise la culoare si excesiv de groase. Si mie-mi plac persoanele sprancenate, dar alea-s si desenate si paroase si machiate cu negru, arata oribil. Cum pot maltrata moda in halul asta, cum pot aparea cu porcariile alea? Cum pot numi tampeniile alea tendinte? In ce conditii am putea purta un astfel de machiaj? La ce evenimente din Romania se merge cu spoiala aia groaznica pe fata? I-a tampit de tot lipsa de imaginatie, numita acum si creativitate, libertate? In ziua de azi, orice e permis, se numeste indrazneala. Sa nu exageram. Chiar si cu toate schimbarile zilelor noastre, tot mai exista un urat, un frumos. Nu ne imbracam si ne machiem ca maimutele si spunem ca-s tendinte...

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod