Frumuseţea ta: 10 trucuri ca să te machiezi excepţional în mai puţin de 5 minute

Ca femeie, ştii că timpul poate fi duşmanul tău uneori. Trebuie să recunoşti că ţi s-a întâmplat cel puţin o dată să te trezeşti mai târziu dimineaţa şi să nu ai timp să te machiezi sau să fii invitată spontan la o întâlnire romantică şi să nu ai timp să-ţi împrospătezi aspectul tenului

Ca femeie, ştii că timpul poate fi duşmanul tău uneori. Trebuie să recunoşti că ţi s-a întâmplat cel puţin o dată să te trezeşti mai târziu dimineaţa şi să nu ai timp să te machiezi sau să fii invitată spontan la o întâlnire romantică şi să nu ai timp să-ţi împrospătezi aspectul tenului. De acum, nu mai ai niciun motiv să te plângi că nu ai timp să te machiezi, întrucât avem pentru tine trucuri geniale pentru un makeup de excepţie, gata în doar 5 minute. Să înceapă provocarea!

Hai să trişăm puţin, pentru început, pentru a ne uşura aplicarea machiajului şi a economisi timp. Tenul trebuie să fie curat şi exfoliat, deoarece produsele se vor "aşeza' mai bine pe piele dacă este îndepărtat stratul de celule moarte.

Nu aplica scrubul înainte să te machiezi, deoarece poţi avea pielea înroşită. Prin urmare, pune în practică acest truc cu o seară înainte sau cu câteva ore înainte de machiaj.

1. Pregateşte-ţi o trusă cu produse de urgenţă

Întotdeauna este bine să ai la îndemână o trusă cu produse de urgenţă, adică acele produse care te salvează din orice situaţie: primer, bază de machiaj, farduri de ochi neutre, un fond de ten care se aplică uşor, un blush, mascara, creion pentru sprâncene, creion pentru conturarea ochilor, lipgloss. Această trusă te va ajuta să economiseşti timp şi să ai totul la îndemână.

2. Aplică o bază de machiaj

Primul pas pentru obţinerea unui machiaj senzaţional în doar 5 minute este să aplici o bază de machiaj pe ten.
Aceasta va permite fixarea fondului de ten şi a pudrei şi va ajuta machiajul să reziste mai mult timp.

3. Aplică fondul de ten cu o pensulă

Aplică un strat de fond de ten într-o nuanţă care să corespundă nuanţei pielii. O nuanţă prea închisă a produsului te poate face să pierzi timp preţios şi nici nu vei obţine un makeup excepţional. Trebuie să ştii că acest pas îţi consumă cea mai mare parte a timpului din cele 5 minute.

4. Ascunde cearcănele


Cearcănele neacoperite pot strica tot machiajul, aşa că nu le lăsa la vedere. Nu-ţi ia mai mult de 20 de secunde să aplici o cantitate mică de anticearcăn şi să o uniformizezi cu buricul degetului inelar, dar vei obţine un plus de iluminare şi vei părea mai odihnită.

5.

Fixează fondul de ten cu pudră

Dacă ai tenul uscat, sari peste acest pas. Dacă îl ai normal ori cu tendinţă de îngrăşare, fixează fondul de ten cu pudră translucidă.

6. Îmbujorează-te cu blush rozaliu

Un machiaj excepţional are nevoie de atingerea delicată a unui blush rozaliu în obraji. Acesta va adăuga un plus de definire pomeţilor şi te va face să arăţi fresh.

7. Foloseşte un fard neutru

Cum nu ai prea mult timp la dispoziţie pentru a realiza un machiaj complex, dar în acelaşi timp îţi doreşti să ai un makeup excepţional, cel mai indicat ar fi să foloseşti un fard neutru pentru ochi (bej, maro deschis). Aplică-l fără să intensifici culoarea.

8. Accentuează-ţi ochii

Ochii sunt primii care atrag atenţia, aşa că dă-le ceea ce li se cuvine.
Accentuează-i cu creion negru pentru contur şi aplică un strat de mascara.

9. Dă formă sprâncenelor

Pentru un machiaj complet şi excepţional, dă formă sprâncenelor. Umple spaţiile golaşe şi piaptănă-le. Este un truc simplu pentru a avea un makeup care îţi pune în valoare trăsăturile feţei.

10. Aplică gloss pe buze

Nu ai putea defini un machiaj excepţional fără adaugarea unui strop de gloss pe buze.

Pune în aplicare aceste trucuri simple şi vei vedea că vei obţine şi tu un machiaj impecabil în mai puţin de 5 minute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod