Frumuseţe. Trendul rujurilor închise. Încearcă-l şi tu în această toamnă!

Nuanţele puternice de maro, roşu burgund sau mov prună au devenit un must-have al momentului în materie de machiaj al buzelor. Este un stil impus de vedetele internaţionale, care îşi fac des selfie-uri purtând pe buze astfel de culori.
Dar dintre toate, cea care a readus rujul maro închis în plin-plan a fost Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian. Starul în devenire şi-a făcut, odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, câteva proceduri pentru mărirea buzelor, astfel încât a ajuns de la buze naturale foarte subţiri, la unele voluptuoase şi sexy, pe care le-a colorat în nuanţe puternice şi mate de maro. Fanii săi de pe Instagram, nu mai puţin de 40 de milioane, au apreciat selfie-urile în care vedeta poartă rujuri închise mate, curând devenind un adevărat trend atât în rândul celebrităţilor, cât şi al bloggeriţelor din întreaga lume.


Un astfel de look este dramatic, sexy şi foarte îndrăzneţ.
De aceea nu este un stil de machiaj pe car să-l alegi pentru zi, birou sau mai ales şcoală. Buzele colorate în nuanţe închise şi mate este rezervat evenimentelor speciale şi petrecerilor.

Dacă vrei să încerci un astfel de machiaj, trebuie să ţii cont de câteva reguli esenţiale. Iată care sunt:

Obligatoriu mat

Este foarte important să ai în vedere faptul că acest trend implică numai rujurile mate. Evită-le cu orice preţ pe cele uşor sidefate, care te vor face să arăţi precum o divă a anilor '90. 

Nuanţe în tendinţe

Culorile precum maro, brun, taupe, mov prună sau roşu burgund sunt cele asupra cărora trebuie să te concentrezi. Îţi vor oferi un aer sexy şi modern.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alia pe 7 Sep 2015, 19:07
    Munca la domiciliu

    Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. Oferim sanse reale de avansare in cariera! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii.Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: aliasmoon13@gmail.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod