Frumusețe: Top 7 sfaturi pentru gene perfecte.Încearcă-le și tu!

Gene lungi, dese și întoarse care îți transformă privirea într-o secundă, este un vis pentru milioane de femei. Unele au noroc să se nască cu astfel de gene, altele trebuie să recurgă la mici trucuri care le ajută să obțină genele perfecte.

Gene lungi, dese și întoarse care îți transformă privirea într-o secundă, este un vis pentru milioane de femei. Unele au noroc să se nască cu astfel de gene, altele trebuie să recurgă la mici trucuri care le ajută să obțină genele perfecte.

Ondulator minune

Chiar dacă pare un instrument de tortură, ondulatorul de gene îți este un prieten de nădejde. Important este să-l folosești înainte de aplicarea rimelului pe gene, deoarece după aplicarea acestuia genele tale devin ușor casante.
Cel mai bun clește este cel cu cleștișorii din plastic, nu din metal (în timp, ajunge să acționeze ca o lamă asupra genelor slăbite).
Pentru o folosire corectă a ondulatorului, trebuie să ţineţi dispozitivul strâns, la baza genelor, timp de trei până la cinci secunde, după care să eliberaţi genele şi să le rimelaţi, prin gesturi scurte.

Formulele rezistente la apă nu sunt cele mai bune

Nu puține sunt persoanele care preferă mascara rezistentă la apă, dar specialiştii avertizează că acestea pot deteriora genele întrucât sunt greu de îndepărtat.

De aceea, ar fi mai bine ca acest gen de mascara să fie folosit cât mai rar.

Demachiantul potrivit

Când vine vorba de demachierea genelor, un simplu demachiant de față nu este suficient. Ai nevoie de un demachiant care să conțină ulei și pe care să-l aplici uşor, fără a freca ochii, folosind dischete din bumbac. Este chiar indicat să se aplice discheta îmbibată cu demachiant și să se țină câteva secunde pe ochi. Astfel, rimelul de pe gene se va îndepărta cu uşurinţă.

Două tipuri de rimel

Dacă vrei să ai niște gene demne de toată invidia, poți încerca un mic truc la care apelează make-up artiștii. Primul strat de mascara pe care îl aplici să fie unul pentru alungire, iar al doilea strat cu rimel pentru volum.

Nu uita să insiști la genele de la coada ochiului pentru un aspect de ochi de felină.

O perie specială

Atunci când îți cumperi un rimel trebuie să te uiți și la perie. Dacă peria este mare şi stufoasă, aşa vor arăta şi genele tale, în timp ce o perie cu peri rari, din plastic, nu va face nimic altceva decât să separe genele.

Aplicare în zig-zag

Foarte important este modul în care îți aplici mascara. Make-up artiștii sunt de părere că mișcarea în zig-zag este cea mai indicată. De asemenea, este bine să aplici rimelul de la baza genelor.

Îngrijire specială

 
Toți specialiștii sunt de părere că primul pas în obținerea unor gene perfecte este îngrijirea.

Un foarte bun exemplu, este folosirea pe timpul nopţii a unui ulei hrănitor pentru gene. Uleiul de ricin sau uleiu de măsline sunt foarte utile în acest caz, fiind cunoscute efectele lor de stimulare a creşterii părului.

Un alt aliat pentru gene mai des este vitamina E. Aplicaţi-vă ulei cu vitamina E cu o periuţă de gene curată, seara, înainte de culcare. Durează cam două săptămâni pentru a vedea diferenţa.

De asemenea, dieta joacă un rol foarte important. Proteinele sunt esenţiale pentru creşterea sănătoasă a părului. O alimentaţie bogată în proteine (carne, peşte, ouă şi lactate) garantează o creştere mai rapidă a părului.
Regimul alimentar trebuie să mai conţină vitaminele A, C şi E, cât şi acid folic, betacaroten şi zinc.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod