Frumuseţe. Stiluri de machiaj discret pentru ziua de Crăciun. 20 de imagini

Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, aşa că dacă deja începi să-ţi pregăteşti ţinuta şi coafura, nu neglija machiajul, cel care te poate transforma într-o adevărată divă
Katiuşa Popovici, make-up artist, absolventa a uneia dintre cele mai prestigioase academii de profil din România, Kruger Brent Make-up Academy, îţi spune ce machiaj ar trebui să alegi în funcţie de evenimentul la care vei participa. 

Dacă eşti gazdă…

Optează pentru un machiaj clasic. Până la urmă s-ar considera că ai alergat toate ziua prin bucătărie gătind, aşa că ultimul lucru pe care ţi-l doreşti e să-ţi pice genele false în mâncare. 

”Concetrează-ţi atenţia pe piele. Mergi la un tratament cosmetic cu câteva zile înainte, foloseşte o baza foarte bună, care indiferent cât de mult ai sta în căldură, nu va da voie machiajului să se întindă. Foloseşte apoi un BB creăm pentru a corecta micile imperfecţiuni şi un highlighter pe pomeţi pentru a crea luminozitate şi un look natural.
Un lipstain care se fixează pe buze, o mascara waterproof şi eşti gata pentru a primi invitaţii
”, explică Katiuşa Popovici. 

Dacă petrecerea se ţine la prieteni

Dacă îţi petreci sărbătorile cu prietenii, cu siguranţă o să ai nevoie de make-up care să dea bine în poze. Ce ar fi o sărbătoare, dacă nu rămâi în urmă şi cu amintiri? De aceea, Katiuşa îţi recomandă să foloseşti un fond de ten cu textură lejeră şi apoi o pudră matifianta pentru a nu străluci în poze. Adaugă un fard auriu pentru ochi, pentru un look plin de stil şi un ruj roşu. Aşa că imediat ce te-ai aranjat, închina câteva pahare de vin alături de prieteni şi celebrează momentul alături de oamenii dragi!

Dacă îi întâlneşti părinţii

Clasică întrebare: ”Ce make-up să porţi la o masă în familie?” Sfatul Katiusei este să fii cât mai naturală şi să optezi pentru un make-up care îţi dă încredere în tine şi te face să radiezi. Trucul este să nu exagerezi. 
Dacă este prima dată când îi întâlneşti părinţii, alege un machiaj cât mai natural.
După fondul de ten, foloseşte un highlighter pentru a ilumina pomeţii şi aplică un fard bronzant pe linia maxilarului şi imediat sub linia pometelui, pentru un efect de conturing. Evidențiează ochii cu două straturi de mascara. Puţin gloss roz şi ai terminat”
, spune Katiuşa. 

Dacă mergi în vizită la familia ta

Sărbătorile în familie sunt minunate pentru că sunt lipsite de stres. Aşa că fii relaxată şi optează pentru un look elegant. Smokey eyes este alegerea perfectă şi poţi merge pe o variantă mai cuminte cu accente de ciocolatiu, atât în varianta mata, cât şi cu puţin sclipici. O notă de culoare pe obraji şi puţin lipstain pe buze şi eşti gata pentru un zâmbet larg pentru toate mătuşile care vor dori să afle detalii despre viaţa ta personală. 

Dacă mergi în club 

După o masă copioasă în familie, de cele mai multe ori vine şi marele eveniment: petrecerea oficială în club. Pentru aceasta ai nevoie de acel look de milioane, dar pentru care să nu pară că ţi-ai pierdut jumătate din zi. 
Machiajul dramatic, eyelinerul pentru ochii de pisică sunt alegerea perfectă.
Alege un ruj puternic, o culoare care rămâne timp îndelungat pe buze şi un mascara ultra-dark, care să te transforme în diva serii”
, adăugă Katiuşa. 

Dacă stai acasă

În acest caz poţi să sari pentru machiaj şi să-ţi îngrijeşti pielea cu o mască hidratanta şi o cremă pentru ochi, căreia să-i mulţumeşti a doua zi, când vei vedea că au dispărut cearcănele şi s-au diminuat acele cercuri vineţii. 

Orice variantă ai alege, Katiuşa Popovici te aşteaptă cu şi mai multe sfaturi şi make-upuri personalizate la studiou ei de machiaj. Katiuşa are specializare în machiaje beauty & fashion, în machiaje efecte speciale, machiajul cu aerograf dar şi în stilizarea sprâncenelor şi aplicarea genelor fir cu fir. Portofoliul ei îl poţi vedea pe http://katiusapopovici.ro/şi pe Facebook. 
  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod