Frumuseţe. Cum să-ţi defineşti corect trăsăturile în funcţie de forma feţei

Conturarea este o tehnică de machiaj care îţi permite să-ţi pui în valoare chipul prin folosirea iluziei de lumini şi umbre obţinute cu ajutorul fardurilor.
Vei reuşi astfel să accentuezi pomeţii, să alugeşti figura dacă ai faţa rotundă sau prea plină, să reduci unghiurile dacă figura ta este dreptunghiulară şi, în general, să armonizezi trăsăturile chipului tău.

Pentru conturare ai nevoie de două produse, o pudră sau baton pentru contur, care este cu câteva tonuri mai închis la culoare decât nuanţa naturală a tenului tău, şi o pudră sau baton pentru evidenţiere, care trebuie să fie cu unu- două tonuri, mai deschisă decât nuanţa pielii tale.


Aceste diferenţe de tonuri te vor ajuta să creezi impresia de lumini şi umbre. Regula esenţială pe care trebuie să o reţii este aceea că nuanţa mai închisă estompează, adânceşte, în timp ce nuanţa deschisă pune în valoare, evidenţiază. Prin urmare, va trebui să te foloseşti de acest joc de tonuri pentru a-ţi crea chipul perfect!

După ce aplici cele două nuanţe contrastante este foarte important să foloseşti o pensulă curată, mare, pentru a "blendui", adică pentru a estompa delicat diferenţele dintre cele două, astfel încât rezultatul să fie unul cât mai natural, iar trecerea de la o nuanţă la alta să fie insesizabilă. Iată cum să procedezi:

Foto: 
elle.com
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod