Frumuseţe. Ce este beauty blender-ul şi cum să-l foloseşti. Sfaturile expertului

Acest instrument pentru aplicarea fondului de ten face furori printre vedete şi bloggerii de makeup din întreaga lume.
Există oare vreun produs care să fi câştigat la fel de multă popularitate precum beauty blender-ul? Pune bureţelul magic într-o cameră plină cu farduri, iar acesta va ieşi cu siguranţă în evidenţă. În cazul în care nu eşti familiarizată cu acest bureţel în formă de ou, trebuie să ştii că acesta îţi sare în ajutor de fiecare dată când vrei să aplici un fond de ten, BB cream, concelear sau chiar şi pudră.

Katiuşa Popovici, make-up artist, îţi împărtăşeşte sfaturile ei despre utilizarea beauy blender-ului pentru a te convinge şi tu că acest produs nu se compară cu nimic altceva.

Vă recomand să vă achiziţionaţi un beauty blender original, care după părerea mea, îşi merită toţi banii deoarece multe firme au încercat să scoată copii ale acestuia, dar din păcate aceste copii nu au reuşit să ajungă la performanţele beauty blenderului original.
Cel mai utilizat este cel de culoare roz neon
”, scrie Katiuşa Popovici.

Beauty blender-ul original se foloseşte foarte uşor prin mişcări de tapotare, deoarece face un blending perfect ca de aerograf şi face ca pielea să arate superb. ”Ca şi orice alt produs, vei obţine rezultatele optime doar dacă îl vei folosi corect, aşa că am pregătit o serie de sfaturi, pe care este necesar să le urmezi atunci când foloseşti beauty blender-ul”, adăugă Katiuşa Popovici. 

Nu îl utiliza uscat

”Vă sfătuiesc să folosiţi acest bureţel umed deoarece materialul din care este fabricat cere acest lucru. Îl băgaţi sub jetul de apă până acesta îşi dublează aproape dimensiunea, iar apoi îl stoarceţi foarte bine.
Puteţi chiar să-l mai băgaţi la final într-un şerveţel şi să-l mai presaţi uşor pentru a-i lua tot surplusul de apă. Va deveni moale şi foarte fin la atingere, o mare plăcere să îl simţi pe piele”
, completează Katiuşa. 
Niciodată nu îl folosiţi uscat, deoarece bureţelul se îmbibă cu mai mult produs şi produsul de make-up este mai greu de aplicat şi nu se va întinde uniform.

Nu acoperi tot bureţelul cu fond de ten

Aplică puţin câte puţin. Poţi aplica produsul de makeup direct pe mână şi să iei cu bureţelul câte puţin sau să aplici produsul direct pe bureţel. Pentru a aplica produsul uniform pe faţă foloseşte tehnica de tapotare.

Nu te stresa dacă faci vreo greşeală

Nu trebuie să-ţi ştergi tot fondul de ten de pe faţă în cazul în care ai aplicat prea mult. Foloseşte cealaltă parte a bureţelului, cea care este curată, şi încearcă să uniformizezi produsul.
Beauty blender-ul este foarte absorbant, iar spre deosebire de o pensulă, va atrage surplusul, fără a lăsa denivelări sau linii ciudate pe piele.

Este bine ca după fiecare folosire să îl cureţi uşor cu apă şi săpun sau cu o soluţie specială de curăţare.

Katiuşa Popovici te aşteaptă cu şi mai multe sfaturi şi make-upuri personalizate la studioul ei de machiaj. Katiuşa are specializare în machiaje beauty & fashion, în machiaje cu efecte speciale, machiajul cu aerograf, dar şi în stilizarea sprâncenelor şi aplicarea genelor fir cu fir. Portofoliul ei îl poţi vedea pe http://katiusapopovici.ro/ şi pe Facebook. 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod