Frumuseţe. Care este subtonul pielii tale şi ce nuanţe de farduri ţi se potrivesc

Culoarea venelor

    
Priveşte-ţi cu atenţie, la lumină, venele de la încheietura mâinilor. Dacă venele tale par albastre/violete ai un subton rece, iar dacă par verzui, ai un subton cald. Persoanele cu subton neutru nu reuşesc să identifice dacă venele lor sunt verzi sau albăstrui, diferenţa de nuanţă fiind foarte mică.

Ce nuanţe de farduri şi ruj roşu să alegi în funcţie de subton?


Revistele de modă sunt o sursă excelentă de inspiraţie în materie de culori ideale pentru subtonul tău. Urmăreşte vedetele care au o nuanţă a pielii şi a părului asemănătoare.
Iată câteva exemple:

Roşcatele cu pielea deschisă la culoare, precum Susan Sarandon, Nicole Kidman şi Julianne Moore au tendinţa de a purta diverse nuanţe de corai, somon, maro, bronz.

Blondele cu pielea deschisă la culoare, precum Gwyneth Paltrow, Emma Stone sau Kirsten Dunst optează adesea pentru o gama variată de nuanţe roz.

Şatenele cu pielea deschisă la culoare, precum Julia Roberts şi Jennifer Garner folosesc cel mai des rujuri roz deschis şi nuanţe delicate de roşu.

Vedetele cu părul şaten închis sau negru şi pielea de culoare medie sau închisă, precum Penelope Cruz, Demi Moore sau Sandra Bullock folosesc nuanţe mai puternice de roz şi roşu cherry.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod