Frumuseţe. 6 greşeli pe care le faci când aplici rujul. Foloseşte-l corect!

În jumătate de oră de la aplicare, culoarea a dispărut de pe buzele tale? Dacă de cele mai multe ori dai vina pe formula lui, trebuie să ştii că responsabile sunt şi unele greşeli pe care le faci. Iată ce să eviţi:

Nu îţi hidratezi buzele

Gândeşte-te la buzele tale ca la o pânză pe care urmezi să pictezi. Dacă pielea este uscată şi lipsită de supleţe, rujul va arăta neplăcut. Hidreatează-ţi intens buzele cu un balsam pe bază de glicerină. În zilele în care nu porţi ruj, este esenţial să aplici întotdeauna balsam înainte de a ieşi din casă. Din cauza vântului, buzele se usucă şi se crapă.

Nu exfoliezi

La fel ca şi pe restul corpului, celulele moarte se pot acumula treptat pe suprafaţa buzelor. Exfolierea regulată este esenţială pentru a îndepărta această piele moartă inestetică.
Umezeşte-ţi buzele şi foloseşte o periuţă de dinţi cu care să-ţi masezi delicat buzele. Vei îndepărta astfel pielea uscată, iar buzele vor rămâne perfect netede. Aplică la final balsam de buze.

Nu foloseşti un creion pentru contur

Un creion dermatograf pentru conturarea buzelor acţionează precum o barieră. Împiedică pigmentul rujului să depăşească linia de contur a buzelor datorită consistenţei sale ceroase. Alege un creion într-o nuanţă identică cu cea a rujului şi conturează cu grijă, exact pe linia buzelor, fără să depăşeşti.
Buzele vor fi mai definite, iar rezultatul unul impecabil.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod