Frumuseţe. 50 de stiluri de machiaj pentru mirese. Inspiră-te!

În ziua nunţii este foarte important să alegi un look care să te reprezinte în totalitate şi care să-ţi pună trăsăturile forte în valoare. Descoperă tendinţele în materie de make-up şi încearcă-le
Este esenţial să alegi un machiaj care să te avantajeze, dar este la fel de important să ţii cont de tematica nunţii tale, dar şi de anotimpul în care va avea loc ceremonia atunci când îl alegi.

Pentru nunţile care au loc primăvara şi vara, machiajul în tonuri delicate, pe bază de nuanţe pastelate şi culori vii, specifice acestor anotimpuri, este opţiunea ideală.
Tenul impecabil, ca de porţelan, este perfect accentuat de tonuri trandafirii, de piersică sau rozuri delicate în pomeţi şi un ruj în aceeaşi nuanţă.

Dacă ţi-ai programat nunta pentru sezonul rece, machiajul ochilor în nuanţe intense şi misterioase de brun, mov, gri şi stilul smoky eyes se potrivesc perfect. De asemenea, buzele puse în valoare de un ruj roşu vin sau burgund mat sunt alegerea ideală pentru un machiaj de nuntă pe timp de toamnă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod