Frumuseţe. 5 produse cosmetice foarte utile pe timpul verii

Machiajul tău poate fi distrus în câteva minute în zilele foarte călduroase din cauza excesului de sebum şi a transpiraţiei.
Află ce poţi face pentru a arăta perfect de dimineaţa şi până seara chiar şi pe caniculă!

Primerul sau baza pentru machiaj

Una dintre cele mai mari probleme în zilele fierbinţi de vară este faptul că fondul de ten se şterge foarte uşor din cauza transpiraţiei şi a excesului de sebum. Primerul este un produs care ajută la o aderare mai bună a fondului de ten şi în general a fardurilor, reglând producţia de sebum a pielii şi oferind în acelaşi timp hidratare. Foloseşte o bază pentru machiaj sub formă de spray, care îţi oferă o aplicare lejeră şi răcoritoare.

Hârtia matifiantă

De-a lungul zilei, din cauza temperaturilor ridicate, tenul tău se îngraşă mult mai repede şi pielea capătă un aspect uleios, neplăcut. Hârtia specială matifiantă îţi permite să absorbi pe parcursul zilei sebumul în exces, fără să-ţi strici machiajul.
Pune în poşetă un pachet cu astfel de hârtie matifiantă, astfel încât să o ai întotdeauna la îndemână.

Balsamul de buze colorat cu factor de protecţie

Este destul de dificil să-ţi menţii rujul intact pe buze la temperaturi ridicate. De aceea, balsamul de buze uşor nuanţat îţi oferă culoare, precum un ruj translucid, fără să fii stresată că ar putea să se întindă şi să-ţi distrugă machiajul. De asemenea, buzele sunt de obicei neglijate în ceea ce priveşte protecţia solară, deşi ele sunt cel mai mult expuse la razele ultraviolete.
Alege un balsam cu un factor de protecţie cât mai ridicat.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod