Frumuseţe. 5 greşeli pe care le faci când aplici fardul de pleoape. Evită-le!

Fardul de pleoape este unul dintre cele mai utile produse de machiaj din trusa ta. În numai câteva secunde îţi permite să aplici o culoare care să-ţi pună ochii în valoare.
Dar aşa cum se întâmplă de obicei, în realitate nu este chiar atât de simplu. Este necesar să urmezi câteva reguli pentru a aplica fardul de pleoape ca un adevărat makeup artist. Iată care sunt cele mai des întâlnite greşeli când vine vorba de aplicarea fardului de pleoape şi cum să le eviţi:

Foloseşti aplicatorul paletei de farduri

Acel bureţel din dotarea trusei de farduri este uşor de folosit, dar cu toate acestea nu este cea mai bună opţiune pentru aplicarea corectă a fardului. Vârful din burete al aplicatorului va aşeza prea mult pigment într-un singur loc, imediat ce ai atins pleoapa, ceea ce va face uniformizarea fardului foarte dificilă.
O pensulă specială pentru fardul de pleoape te va ajuta să adaugi treptat culoare şi să uniformizezi corect.

Nu estompezi culorile

De fiecare dată când foloseşti farduri în diferite culori şi nuanţe pentru a realiza umbre, aşa cum este în cazul machiajului smoky eyes, este obligatoriu să estompezi şi să "blenduieşti" nuanţele. Liniile vizibile dintre culori arată ciudat, făcând machiajul să pară nereuşit. Foloseşte o pensulă petru fardul de pleoape pentru a întrepătrunde delicat fiecare nuanţă cu cealaltă, astfel încât să obţii umbre şi dimensiuni, nu linii aspre.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod