Fii cea mai frumoasa la petrecerea dintre ani!

Ochii


"Pentru seara te poti farda in stilul 'smokey eyes', dar fara sa abuzezi de negru. Acest stil poate fi realizat si cu alte nuante, de exemplu caramiziu si maron inchis sau pruna si gri inchis. Rimeleaza cu multa atentie genele, incercand sa le panoramezi si fara sa le lipesti. Sprancenele nu trebuie accentuate. Simpla periere cu un gel transparent este suficienta.", ne sfatuieste make-up artistul Eva.ro, Marina Chiorean, pe Sfaturi.eva.ro.

Alege farduri calde, care amintesc de aceasta perioada de sarbatoare. Auriul si argintiul se potrivesc intotdeauna petrecerilor pentru Revelion. Si cu ajutorul fardurilor metalice poti obtine un look de invidiat. Desi glitterele si sclipiciul sunt potrivite momentului, incearca sa nu exagerezi. De exemplu, un fard stralucitor, pudra de corp cu particule stralucitoare si o tinuta cu paiete ar fi prea mult... Concluzia este ca trebuie sa adaptezi neaparat machiajul la tinuta pe care o vei purta in noaptea de Revelion.

Genele false, asa cum iti spuneam si in articolul "Genele false: masura speciala pentru ocazii speciale", pot fi arma ta secreta pentru un look misterios si sexy. Poti aplica singura genele false, dar, daca este posibil, apeleaza la un make-up artist. Pentru o noapte cum este cea de Revelion, opteaza pentru gene mari, extravagante si chiar si pentru cele cu glittere.

Daca alegi un machiaj complex pentru ochi, este necesar sa lasi buzele in plan secund. Un gloss transparent cu particule stralucitoare sau un ruj apropiat de nuanta buzelor ar fi potrivite in acest caz. Vom pune in evidenta buzele numai in cazul in care ochii sunt machiati delicat, fara culori puternice sau contur accentuat. In acest caz, poti folosi nuante puternice pentru buze.



Buzele


Indiferent de nuanta aleasa, buzele tale trebuie sa fie fine, hidratate, cu o suprafata perfect neteda. Daca ai buzele uscate, aplica un balsam de buze cu cateva ore inainte de a incepe machiajul. Stratul de piele uscata de la suprafata se va inmuia si iti va fi usor apoi sa il indepartezi. Cu o periuta de dinti, periaza delicat buzele, fara a apasa prea tare sau a insista prea mult. Pielea moarta va fi indepartata si buzele tale vor ramane moi si catifelate, perfecte pentru a aplica rujul sau glossul dorit.

Inainte de a folosi rujul, aplica un strat foarte subtire de fond de ten sau de corector
. In acest fel, culoarea rujului va fi mai intensa. In mijlocul buzei inferioare, aplica un gloss cu cateva tonuri mai deschise, sau poti atinge chiar si putin fard de pleoape deschis la culoare pe care sa il estompezi usor cu degetul. Culoarea mai deschisa din mijlocul buzei va da impresia de volum, de buze pline.

Un articol de Georgiana Dorobantu

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod