Feminitate vesnica cu ajutorul machiajului

Cristian Ribot, make-up artist Givenchy, specialist francez de renume international, s-a aflat pentru cateva zile in Romania si a acordat un interviu...

Cristian Ribot, make-up artist Givenchy, specialist francez de renume international, s-a aflat pentru cateva zile in Romania si a acordat un interviu exclusiv pentru Eva.   

 
Eva.ro: Care este trend-ul favorit in ceea ce priveste make-up-ul?

Ador feminitatea vesnica in care isi fac loc contrastele culorilor folosite pentru machiajul ochilor, linia fina si discreta de tus care face ochiul sa iasa in evidenta, conferindu-i femeii o frumusete naturala.  

Eva.ro: Care este lucrul cel mai important pentru obtinerea unui look perfect?

In mod sigur, crema baza pentru machiaj Photo Perfection Foundation.

Eva.ro: Ce produse de make-up recomanzi femeilor pentru utilizare zilnica?

Exista cateva cosmetice pe care ar trebui sa le foloseasca mereu: Mister Light - un corector excelent pentru zona ochilor, Photo Perfection - o crema baza pentru machiaj, blush-ul Prisme Again, care face orice femeie sa radieze de frumusete, nelipsitul Phenomenon Eye Mascara Effet Extension si gloss-ul Interdit.

Eva.ro: Care este cea mai rapida modalitate de a transforma un machiaj de zi in unul de ocazie speciala?

In primul rand, concentreaza-ti atentia asupra ochilor, care trebuie sa aiba un machiaj sofisticat, cu diverse contraste fine. Intensifica privirea cu umbre intunecate de fard in exterioarul pleoapei si nu uita sa trasezi o linie cu un creion negru.

Eva.ro: Machiajul iti completeaza tinuta si te face sa te simti speciala?


In mod sigur, depinde de trasaturile fetei fiecarei femei. Pentru a arata excelent, trebuie sa consulti un make-up artist profesionist, pentru ca in mod sigur iti va fi de mare ajutor.

Eva.ro: Este prima oara cand vii in Romania?

Nu, nu este prima oara.

Datorita muncii mele, am vizitat Romania de 12 ori si planuiesc sa ma intorc.

Eva.ro: Care au fost motivele pentru ti-ai dorit sa devii make-up artist?

Aptitudinile mele artistice si dorinta de a lucra cu si pentru femei, de a le face sa se simta fericite si frumoase - acestea sunt principalele motive pentru care mi-am dorit sa devin make-up artist.  

Eva.ro: Care sunt partile pozitive si cele negative ale jobului tau?

In meseria mea exista numai parti pozitive, iar cea mai importanta realizare este ca am reusit sa imi traiesc visul, acela de a deveni make-up artist si asta datorita companiei Givenchy.

Eva.ro: Care au fost cele mai importante colaborari ale tale?

Show-urile fashion semnate de Hubert de Givenchy imi sunt cele mai dragi, iar din aceasta colaborare am avut de invatat foarte multe lucruri interesante si folositoare.

Eva.ro: Ce ne poti spune despre noile trand-uri in ceea ce priveste machiajul?

Se poarta tonurile fine, pastel si texturile mate. Pentru a va face o idee, vizualitati Christmas Collection 2009 Givenchy.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 17 Dec 2009, 19:23
    e unsait foarte bun

    as fi bucuroasa sa mi spuneti despre frumusete si moda in 2010

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod