Fardul de pleoape burgund, cel mai important trend al momentului

Fardul de pleoape burgund, cel mai important trend al momentului. Cum să-l porți

Dacă vrei să experimentezi diferite stiluri de machiaj fără să ieși prea mult din zona ta de confort, trebuie să descoperi machiajul ochilor în nuanțe burgund.
Înainte să te gândești că un fard roșu te-ar putea face să pari obosită sau încercănată, trebuie să afli mai multe despre această nuanță. Cu tonuri roșiatice și violet, burgundul este mai ușor de purtat decât ți-ai fi imaginat și nu doar pe buze, ci și pe pleoape. Nu este o culoare foarte diferită de maro, una dintre alegerile clasice a celor mai multe femei. Descoperă câteva stiluri de machiaj cu burgund care te vor inspira să încerci această nuanță.

Smoky eye în tonuri burgund


Să înlocuiești griul, maroul sau negrul în machiajul smoky cu un fard burgund ar putea fi pasul care face diferența dintre un machiaj obișnuit și unul senzațional. Pentru a recrea machiajul purtat de Lily Collins, aplică un fard burgund pe pleoape folosind o pensulă pentru fard, apoi folosește o pensulă pufoasă pentru a blendui marginile. Pentru un look sexy, aplică puțin fard și pe linia inferioară a genelor.
 

Machiaj în stil cat eye


Machiajul alungit în stil cat eye arată la fel de bine și atunci când este realizat cu un fard de pleoape burgund.
Vei obține un look sexy și elegant, perfect pentru evenimente speciale.

Machiaj burgund cu glitter


Această culoare sofisticată este suficient de dinamică, însă adăugarea glitterului îi va oferi privirii tale o strălucire în plus. Hailey Bieber a încercat deja acest stil, iar rezultatul este spectaculos. Folosește un fard lichid pentru a preveni ștergerea machiajului și aplică apoi puțin glitter pentru un efect dramatic. Este un machiaj potrivit pentru seară și evenimente speciale, așa cum se întâmplă de obicei în cazul tuturor machiajelor cu glitter.

Machiaj burgund cu detalii grafice


De ce să aplici o nuanță mai închisă de roșu burgund pe toată pleoapa când poți obține un efect spectaculos trasând o singură linie într-o nuanță închisă de-a lungul pleoapei.
Vei obține un machiaj original și modern, pe care îl poți încerca atunci când vrei să ieși din rutină. Nu blendui linia trasată cu creion și ai grijă să fie perfect dreaptă.

Machiaj gradient cu fard burgund


Pentru o abordare delicată a acestui trend, încearcă un machiaj în stil gradient realizat cu mai multe nuanțe de roșu burgund. Aplică un ton ceva mai deschis pe toată suprafața pleoapei. În colțurile interioare, folosește o nuanță iluminatoare pentru a scoate ochii în evidență. Pentru un efect gradient ca la carte, alege două nuanțe care se potrivesc foarte bine, așa cum a făcut actrița Shay Mitchell.

Machiaj burgund monocromatic


În cazul în care credeai că machiajul burgund al ochilor se potrivește doar cu un ruj nude, actrița și modelul Priyanka Chopra demonstrează că un machiaj monocromatic burgund arată senzațional.
Să porți aceeași nuanță de vin roșu pe pleoape și pe buze te ajută să creezi un look modern și glamour. Trebuie doar să găsești un ruj și un fard care au exact aceeași nuanță de burgund.

Ochi conturați și fard burgund


Dacă îți dorești un machiaj care să-ți definească mai bine ochii, asociază fardul burgund cu un eyeliner precum modelul Elsa Hosk. Pentru a obține acest look, aplică un fard burgund pe toată pleoapa. Conturează apoi linia superioară și linia inferioară a genelor cu un creion dermatograf negru. Finalizează cu câteva straturi de mascara neagră.

Fard burgund mat


Nu ești o împătimită a fardurilor strălucitoare? În acest caz, poți încerca fardul roșu burgund în variantă mată, care arată la fel de bine precum cel cu accente strălucitoare.
Vei crea un efect interesant dacă aplici nuanța mai închisă de fard în colțurile exterioare și în pliul pleoapelor, iar culoarea mai deschisă în colțurile interioare ale ochilor.

Machiaj subtil cu fard burgund


Fardul burgund se potrivește și pentru machiajul de zi, dacă îl folosești pentru a obține un look delicat. Modelul Taylor Hill a adoptat acest stil, iar rezultatul este uimitor. Dacă vrei să-l recreezi, poți folosi un fard burgund cremă, care va oferi un pigment delicat.

 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod