Fabuloasă în fiecare zi, cu noua gamă Biotissima make-up de la Life Care

Feminitatea a inspirat, de-a lungul timpului, creații artistice memorabile, a generat admirație și pasiuni arzătoare. În 2015, feminitatea înseamnă frumusețe, curajul de a te exprima liber și de a fi tu însăți,pentru că femeia actuală este plină de viață și se simte minunat în pielea ei. Toate aceste principii stau la baza noii game Biotissimamake-up de la Life Care, care celebrează și pune în valoare vitalitatea și feminitatea femeii moderne.
Suave și sofisticate în egală măsură,produsele pentru machiaj Biotissimarostesc o frumoasă poveste despre feminitate. În plus, ele se vor împrieteni imediat cu pielea ta, datorită certificărilor BIO care aduc un plus de sănătate pentru ten.Ingredientele bio care stau la baza acestor produse sunt obținute din culturi organice, prin procedee precum uscarea plantelor, filtrare și purificare, extracție prin distilare sau presiune la rece, care păstrează proprietățile și principiile active. Astfel, pielea are parte de cel mai bun tratament și rămâne sănătoasă.

Noile produse Biotissima make-up înseamnă bucurie de la prima privire, prin designul atrăgător și electrizant, până la atingerea texturilor fine și efectul ravisant al culorilor.
Biotissima make-up conține o colecție completă de produse pentru machiaj, care cuprinde fond de ten, corector pentru micile imperfecțiuni, pudră compactă pentru ten, farduri de obraz, farduri de pleoape, tuș pentru ochi, mascara, ruj și luciu de buze, într-o varietate de culori.

Disponibil în 3 nuanțe (light, medium, dark), fondul de ten are o textură cremoasă și hrănitoare și conferă tenului un aspect proaspăt și radiant. Alături de acesta, cele două nuanțe de corector se potrivesc oricărui tip de ten, mascând imperfecțiunile. Retușul final este dat de pudra compactă mătăsoasă, care conferă tenuluiaspectul mat și contribuie la rezistența machiajului. În plus, fardurile de obraz Biotissima make-up, în variantele roz, piersică sau bronz, dau fiecărui machiaj strălucirea și eleganța mult dorite.

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, iar machiajul potrivit poate pune în valoare luminozitatea privirii.
Pentru că fiecare culoare a irisului are nuanțele sale preferate de fard, fiecare fard de pleoape Biotissimapropune o combinație de patru nuanțe pentru diferite stiluri de machiaj. Culori vii sau pastelate, texturi mate sau strălucitoare, paleta este foarte diversificată – alege-ți combinația preferatăde tonuri de albastru, mov, gri, verde, maro sau nude. Tușul de ochi, în varianta negru sau maro, este ideal pentru trasarea unui contur ferm, care intensifică privirea. În plus, Mascara Biotissimadefinește genele, dar într-o notă naturală.

Feminitatea înseamnă curajul de a ți exprima personalitate prin culori și prin atitudine, iar buzele au privilegiul de a fi parte din acest spectacol.
De aceea, rujurile Biotissima disponibile în 6 nuanțe (nude, roz, teracotă, corai, roșu și roșu profund) oferă buzelor culoare intensă, volum și un aspect sănătos de invidiat. Formulele conțin unt de cacao organic, ceară de măsline, Viamerin (extract organic din legume cu efect emulsionant), ulei de ricin și de măsline organic, ceară din caise și vitamina E, o combinație de ingrediente care hidratează și hrănesc buzele în profunzime. În plus, luciul de buze Biotissima este excelent, atât pentru a fi folosit individual, cât și pentru a accentua culoarea rujului ales.

Produsele Biotissima make-up sunt parte a universului Life Care, în care fericirea este trăită în fiecare zi, și care înseamnă sănătate și stare de bine, dar și frumusețe, atitudine și libertate.
Astfel, Biotissima make-up celebrează femeia modernă, pentru care personajul principal al vieții sale este ea însăși. Produsele Biotissima make-up sunt disponibile pe www.life-care.com și la parteneriiLife Care.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod