Fă-ţi un machiaj invizibil ca să fii sexy în ochii lui

Se ştie că bărbaţii preferă femeile cât mai naturale, cu un aspect proaspăt şi un ten perfect. Însă, noi, femeile ştim şi mai bine că un ten fără cusur nu-l poţi obţine decât cu ajutorul machiajului.
Se ştie că bărbaţii preferă femeile cât mai naturale, cu un aspect proaspăt şi un ten perfect. Însă, noi, femeile ştim şi mai bine că un ten fără cusur nu-l poţi obţine decât cu ajutorul machiajului.
 
Şi pentru că vrem să arătăm cât mai bine, iar iubiţii noştrii să creadă că nu avem strop de machiaj pe faţă (cu alte cuvinte să-i păcălim), trebuie să ne specializăm în arta machiajului invizibil.  
 
Hidratarea pielii 
Dacă vrei să ai un ten perfect nu poţi fără hidratare. Aşa că, după demachiere şi tonifiere, ai nevoie de o cremă hidratantă corespunzătoare tipului tău de ten. Totuşi, pe perioada verii este bine să foloseşti creme cu o textură mai lejeră şi care să aibe neapărat factor de protecţie.
Dacă ai tenul gras, poţi încerca o bază de machiaj care îţi va matifia tenul şi îţi va închide toţi porii.

Cremele BB sau fond de ten
Pentru acelea dintre voi care nu au multe imperfecţiuni de acoperit, cremele BB sunt perfecte pe timp de vară. Aceste creme minune reuşesc să protejeze, să hidrateze, să vindece, să acoperă imperfecţiunile şi au chiar şi factor de protecţie. Deci sunt ideale pe soarele arzător de vară. Însă, aceste creme pot fi folosite doar dacă ai un ten fără probleme, deoarece ele nu au puterea de acoperire a fondului de ten. 
Pentru persoanele cu un ten cu probleme, fondul de ten rămâne singura soluţie. Însă, puteţi opta pentru formule mai lejere, translucide.
Nu trebuie să aplicaţi o cantitate foarte mare şi îl puteţi întinde cu degetele, pentru un aspect cât mai natural. Şi, nu uitaţi că vara fondul de ten trebuie să fie mai închis la culoare decât acela pe care îl folosim în restul anului.

Fixare cu pudră
Şi cantitatea de pudră folosită trebuie să fie cât mai mică. Aplicaţi o pudră pulbere, translucidă, doar pe frunte, nas şi bărbie. Este zona care se îngraşă cel mai repede şi are nevoie de fixare.

Iluminatorul, produsul minune
Singurul produs la care nu trebuie să renunţaţi niciodată este iluminatorul. Dacă folosiţi unul pulbere, îl puteţi aplica pe post de pudră în jurul ochilor. El va fixa fondul de ten şi va da o luminozitate specială.
De asemenea, aplicaţi iluminator în interiorul ochilor şi spre tâmple.  

Blush pentru culoare
Dacă vrei să ai acel look ce debordează de sănătate nu renunţa la blush. Iar dacă vrei să arate cât mai natural poţi să amesteci blushul tău cu iluminatorul, vei obţine o strălucire naturală. Alega culori cât mai pastelate şi naturale 

Mascara
Pentru persoanele cu ten deschis şi păr cu tonuri de blond, cel mai potrivit rimel pentru un machiaj invizibil este cel maro. Foarte important este să evitaţi efectul de supra-încărcare. Deci nu ai nevoie de mai mult de două straturi de rimel. Dacă vrei neapărat să-ţi evidenţiezi puţin ochii, o poţi face cu un creion maro.
Dar acesta să fie singurul produs pe care îl foloseşti pentru colorarea pleoapelor. Iar linia trebuie să fie foarte subţire şi cât mai aproape de baza genelor.

Stralucirea buzelor
Vara cel mai potrivit mod de aţi colora buzele este gloss-ul sidefat, aplicat în centrul buzelor pe care să-l întinzi spre extremităţi şi care aduce un plus de volum buzelor. 
 
Cu aceste mici trucuri vei obţine un machiaj natural, proaspăt, care te va ajuta să arăţi bine toată ziua.


 



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod