De Sarbatori, straluceste conform ultimelor tendinte!

Care este primul lucru care iti vine in minte atunci cand te gandesti la machiajul festiv de sarbatori? Da, probabil aveam acelasi lucru in minte... dincolo de aspectul primordial, acela ca machiajul sa ti se potriveasca si sa te avantajeze, in mod firesc iti doresti sa fii si in tendintele sezonului in acest domeniu.

Exista doua tendinte principale. Cea dintai are in vedere "ochii fumurii", care iti vor conferi un look situat undeva la granita dintre sport si rock - in orice caz, chic si elegant! Traseaza o linie subtire cu tus negru la baza pleoapei, apoi coloreaza pleoapa cu ajutorul unui fard sidefat, cu particule stralucitoare si definitiveaza cu mascara de culoare neagra.


Cea de a doua este mult mai conservatoare, punand accent in special asupra buzelor, pentru care se va folosi in cazul acesta fie ruj rosu intens, fie o nuanta mai deschisa, aproape de cea naturala, insa cu irizatii subtile. Nu cumva sa-ti treaca prin minte sa inerci vreo combinatie intre cele doua tendinte, efectul ar fi dezastruos in orice situatie.

Atunci cand iti pui la punct "planul de atac" referitor la machiaj, tine cont si de mediul ambiant in care se va desfasura petrecerea, respectiv ce surse de lumina vor fi in incapere.
De cele mai multe ori este vorba de lumina becurilor obisnuite, eventual si de artificii, mai ales daca vorbim despre noaptea de Revelion. Evita deci nuantele calde, si axeaza-te pe cele reci, care vor arata minunat in aceste lumini.

De asemenea, cand te fardezi este important sa ai la dispozitie sursa de lumina naturala, si nu exagera in privinta fardului de obraz: gandeste-te ca, oricum, dansul te va imbujora in mod firesc... Ca masura generala de precautie, este bine sa ai in poseta un pulverizator cu apa termala pe care sa-l poti folosi pentru a te revigora, precum si servetele speciale pentru inlaturarea transpiratiei si matifierea tenului.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod