Cum te machiezi primavara aceasta?

Ce culori alegi sezonul acesta pentru machiaj? Iti spunem noi! Afla care sunt tendintele in machiaj si ce sa alegi pentru ca prospetimea primaverii sa se vada si pe chipul tau.

Ce culori alegi sezonul acesta pentru machiaj? Iti spunem noi! Afla care sunt tendintele in machiaj si ce sa alegi pentru ca prospetimea primaverii sa se vada si pe chipul tau.

Ochii

Fardurile de pleoape pentru aceasta primavara sunt luminoase, jucause si indraznete, principalele tonuri pe care te poti axa sunt cele de galben si orange. Astfel de culori au un impact puternic, de aceea ar trebui folosite cu prudenta.

Tocmai pentru ca sunt foarte luminoase si reusesc sa atraga atentia usor, foloseste-le numai pentru a da un strop de culoare, evitand colorarea pleoapei in exces.

De asemenea, culorile acestea sunt recomandate in special pentru iesirile in oras decat pentru birou sau diverse intalniri "serioase". Daca alegi nuantele aprinse, pastreaza restul machiajului in linii cat mai subtile, pentru a mentine echilibrul.

Pe langa culorile indraznete, primavara aceasta aduce si ceva nuante intunecate. Un exemplu bun este tusul negru pentru gene care va fi folosit pentru accentuarea ochilor si pentru a obtine un rezultat dramatic, potrivit serilor de primavara.

Pometii

Culoarea piersicii este alegerea perfecta pentru pometii tai, primavara aceasta.

Nu se putea mai bine de atat, mai ales ca tonul orange pal al piersicii se potriveste pentru oricare moment al zilei. Aceasta culoare, in diferite nuante in functie de culoarea naturala a tenului tau, iti ofera acel aspect stralucitor, punandu-ti in evidenta ochii si luminandu-ti chipul. Nu uita ca machiajul natural este intotdeauna la moda, prin urmare nu exagera cu aplicarea blusher-ului.

Buzele

Daca acum cativa ani nici nu-ti imaginai ca ai putea sa iesi din casa cu buzele de un rosu aprins, astazi chiar este recomandat. Rujurile in nuante de rosu se mentin in trend si in aceasta primavara.

Cu toate ca ofera o imagine foarte sexy, rosul nu se potriveste pe buzele oricui.

Nu uita ca ceea ce se poarta nu este neaparat si cea mai buna alegere pentru tine. Incearca mai multe nuante de rosu, pana vei gasi una care ti se potriveste. Primavara 2008 pastreaza si glossurile delicate, stralucitoare, in culori romantice precum roz sau culoarea piersicii, dar si glossuri transparente stralucitoare.

Putin bronz

Adauga un strop de stralucire tenului tau cu o pudra bronzanta. Nu este nevoie sa iti sacrifici din timp pentru a merge la solar pentru ca, din fericire, tendintele cer numai o atingere de bronz, concentrata in special asupra chipului.

Aplica pudra bronzanta pe frunte, pometi si barbie, pentru a imita perfect bronzul natural.

Daca pe fata poti aplica putin din culoarea oferita de soare, corpul tau nu trebuie neaparat sa arate de parca tocmai ai venit din concediu. Naturalul face regulile primavara aceasta, prin urmare se accepta pielea foarte alba de dupa o iarna lunga.

 

Comentarii (38)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anamaria pe 18 Mar 2012, 12:59
    machiajulla brunete

    eu sunt bruneta cu ochi verzi si am incercat toate nuantele.nici o culoare nu imi vine doar rimel.mam saturat de acelasi truc as vrea sa schimb si nu stiu cum.

    0
    0

  • anamaria pe 18 Mar 2012, 12:59
    machiajulla brunete

    eu sunt bruneta cu ochi verzi si am incercat toate nuantele.nici o culoare nu imi vine doar rimel.mam saturat de acelasi truc as vrea sa schimb si nu stiu cum.

    0
    0

  • Alexxa pe 27 Mar 2010, 22:50
    Machiajul..

    Mai numai fiti rai..cum au spus si alte persoane..fiecare isi adapteaza machiajul..nu poti sa iesi de nebuna pe strada cu un galben "aprins" la ochi..o sa arati ca dracu`..sincer..eu inteleg ca vreti sa tineti cont de moda..dar cel mai bine..sa va machiati cum credeti voi ca va sta bine.. :| atat am avut de zis..

    0
    0

  • sabina pe 5 Feb 2010, 12:04
    parerea mea

    eu sunt bruneta cu ochi caprui si sincer cel mai bn imi sta cu marouri sau gri inchis fara sidef si movuri fara sidef dar sa fie inchise si roz deschis dar cu alat culoare langa cum ar fi gri inchis sau na vezi si u cu ce iti sta bn eu una ma machiez de destul timp si culoarile spuse mai sus is perfecte pt me ca na am si tenu ichis la culoare tot timpu ma mentzin bronzata ca nu imi place cum arata o bruneta cucu tenul alb..si vara eu spun ca cel mai bn naturala sau na cu rimel.

    0
    0

  • sabina pe 5 Feb 2010, 11:58
    parerea mea

    eu sunt bruneta cu ochi caprui si sincer cel mai bn imi sta cu marouri sau gri inchis fara sidef si movuri fara sidef dar sa fie inchise si roz deschis dar cu alat culoare langa cum ar fi gri inchis sau na vezi si u cu ce iti sta bn eu una ma machiez de destul timp si culoarile spuse mai sus is perfecte pt me ca na am si tenu ichis la culoare tot timpu ma mentzin bronzata ca nu imi place cum arata o bruneta cucu tenul alb..si vara eu spun ca cel mai bn naturala sau na cu rimel.

    0
    0

  • diana moldovan pe 15 Ian 2009, 15:48
    machiajul

    nu as zice ca le arunca aceste culori dar persoana care le foloseste trebuie sa stea atenta la concentratia culorii (cred eu ) sunt bruneta cu ochi albastri si sa stiti ca nu e rau bineinteles fara acel ruj rosu aprins care nu iti confera decat senzatia de mers pe undeva prin gara ....la ...

    0
    0

  • Aurora pe 4 Ian 2009, 17:51
    machiaj

    De ce in poze apar doar fete cu tenul deschis si ochii verzi sau albastri !!!Exista si fete brunete cu ochi caprui...pt ele ce sfat aveti ??? As dori sa stiu ce machiaj mi s-ar potrivi pt serviciu....???

    0
    0

  • camelis pe 31 Iul 2008, 01:05
    fi tu insuti

    Fetelor mai usurel....e adevarat ca unele tendinte sunt uneori cam "grave" prea excentrice..dar fiecare cu gustul lui...eu una nu as incerca sa ma fardez asa cum scrie mai sus..galben..portocalui...poate buzele, k noh acuma trebuie sa mi le pun in valoare daca tot le am mari si carnoase ha!ha! sunt fete carora le sta bn si sunt fete care nici nu vor sa auda d asa ceva...pana la urma stilistii si toti aia care daca viseaza in seara asta ca la nevastasa ii sta bn imbracat intr-un sac maine dimineata si creaza o rochie ca un sac, totusi ei isi exprima parerea asa cum facem si noi aici, dar nu suntem obligate sa le chiar cumparam marfa. si inca ceva unui baiat nu iar placea sa te vada prea" mascata", trebuie sa recunoasteti ca nici unui baiat nui face placere sa sarute o fata care are pe buze un ruj c se vede d la o posta sau sa fie cu buzele incarcate cu 1kg de gloss, baietilor pe plac fetele naturale, fara perdea!parerea mea...

    0
    0

  • cristina pe 29 Iun 2008, 19:32
    naturaletea

    la fel si eu cred o femeie frumoasa este o femeie nemachiata dar care stie sa-si ingrijeasca corpul.

    0
    0

  • madalina pe 29 Iun 2008, 19:29
    depinde

    buna.depinde de trasatura fetei .din punctul meu de vedere depinde . . . pt mine o femeie frumoasa este o femeie care arata bine nemacheata

    0
    0

  • Andreea:* pe 24 Mai 2008, 23:53
    ...depinde...

    parerea mea este k depinde d fizicul shi preferintzele fiekrei fete...adik...dak sunt imbrakta in mov cu roz...sau o chestie d genu'...ma fardez cu portokliu...totushi...tendintzele d genu' sunt pentru femeile non conformiste...pt kre nu conteaza parerea altora,dar majoritatea se sfiesc sa apara asha in public...majoritatea persoanelor reprezentate ale sexului slab kre citesc reviste shi alte lucruri legate d tendintze sunt fete d 16.20 ani...kre nu cred k s.ar machia astfel la liceu sau facultate.dak eshti bruneta...cum tzi.ar sta d ex...cu mult tush?ai arata k o vampa:))...parerea mea...k shi cu tendintzele acestui sezon in ceea c priveshte linia vestimentara...am 16 ani,65 d kg shi 1.57...cum credetzi k ash arata intr.o fusta scurta?mai degraba ma imbrac in ceva kre ma avantajeaza shi in kre ma simt sigura p mine shi confortabil...respect parerea stilishtilor shi mi se pare normal sa se publice ideile acestora in legatura cu tendintzele d sezon pt k sunt shi femei atrase d acest lucru...femei kre shtiu totushi sa asorteze vestimentatziei un machiaj adecvat...imi cer mii de scuze dak v.am jignit cu cva,dar expunerea parerilor personale nu este interzisa...:p...va pup>:D

    0
    0

  • gettty pe 7 Mai 2008, 18:13
    frumusete

    eu sunt de acord cu alina ,eu sunt blonda cu ochii in noante te verde spre gri si incerc sa-mi evidentiez verdele de fiecare data,dar nu ma machez mereu,nu-mi dau cu fond de ten doar putin fard de obraji si am tenul ft deschis si cu toate ca am doar 17 ani stiu ce vreau si cum imi sta bine,si chiar cred ca aceste culori erau propuse pt fotomodelele dupa podium ,acum daca vreti sa le incercati bafta ,eu intotdeauna cand ma machez tin cont de felul cum sunt imbracata,in ce fel sport sau usor elegant,business,unde ma duc,culorile in care sunt imbracata si nu in ultimul rand ce stare am.

    0
    0

  • alina pe 25 Apr 2008, 23:58
    Culori

    eu cred ca ei s-au referit la modelele de pe podium,nu a-ti vazut ce sperietori sunt,cu coafurile si machiajul lor turbat?sincer,daca ai iesi asa pe strada,ar face babele infarct.nu inseamna ca daca anul asta se parta galbenul,turcuazul,sau mai stiu eu ce culori,tre sa l-e purtam si noi.eu una port ce ma avantajeaza,si ce imi place,tinand cont ca sunt bruneta.

    0
    0

  • Mia pe 31 Mar 2008, 18:14
    Culori calde..culori reci

    Din cate stiu eu, albastru, mov si verde sunt culori reci :). Eu tocmai citeam intr-o revista ca rujul rosu, care a fost la moda toamna si iarna trecuta nu se mai poarta, acum se poarta rujuri coral si piersica. Si pentru Lila, eu locuiesc in Londra si vad tot timpul femei machiate in culori stridente. Cu americancele e altceva, se duc si in club date numai cu rimel si balsam de buze. In orice tara exista ambele extreme, fiecare poarta ce-i place.

    0
    0

  • anca pe 25 Mar 2008, 20:54
    grav

    asa cum spune si laura, nu ati inteles nimik din articolul acesta. In primul rand ca nu e nimeni obligat sa ia in considerare ideea generala in ceea ce priveste machiajul de primavara, in al doilea rand, daca ati fi mai atente v-ati fi dat seama ca in articol se iau separat (ochi,buze,pometi) si mai ales daca te gandesti logic ca in momentul in care insisti cu fardul pe pleoape automat trebuie sa aplici un gloss transparent sau usor nuantat.se specifa acest lucru si in articol:"Daca alegi nuantele aprinse, pastreaza restul machiajului in linii cat mai subtile, pentru a mentine echilibrul."

    0
    0

  • aphrodita pe 24 Mar 2008, 18:01
    pierdere de vreme

    voi chiar nu aveti ce face.....stati si comentati pe marginea unui articol...comentariu la comentariu, daca nu sunteti de acord nu nu va machiati asa si gata. Nu va machiati deloc, naturaletea si simplitatea fac mai mult decat orice machiaj....deci nu va stricati frumusetea...parerea mea...

    0
    0

  • raluy pe 24 Mar 2008, 15:28
    deci

    nimic nou asta ne-ati "tradus" si anul trcut

    0
    0

  • Maria pe 22 Mar 2008, 13:02
    rautacioaselor....

    pey pana la urma laura are dreptate...doar vau dat niste sfaturi app...dak va plak va datzi dak nu nu......doar vo zis ce se poarta....uitatzi sincer nu mas vedea cu un ruj rosu......dar poate sunt peroane la care le st bine si pana la urma dak iti scrie k e la moda sa sari in fantana sari ....faci dupa placul tau domnii siau dat cu parerea care este moda in prmavara....:X:X:Xsi mie imi place chiar dak nu vu cred k miar sta bine.....dar e bine sa incerci lucruri noi.....

    0
    0

  • laura pe 21 Mar 2008, 21:44
    machiaj

    n-ati inteles nimic,au scos i evidenta nuantele de primavara,adica nuantele calde si nu cele reci,astea se poarta in general primavara.de ce sunteti asa rautacioase ca nu vad cu ce au gresit,dc vreti sa incercati e ok,dc nu tot ok este.eu sunt blonda cu ochii caprui si imi place ca primavara si vara sa ma machiez cu nuante calde,adica cu mov lila,verde deschis si multe alte nuante calde care se aseaza destul de bine,ei v-au dat un exemplu dupa care voi sa le combinati si sa le asortati in asa fel ca sa va stea bine.

    0
    0

  • jeni pe 21 Mar 2008, 14:04
    mi-a placut de lila

    intresant,pt cine are ochi sa citeasca si rabdarea sa gandeasca

    0
    0

  • lila pe 21 Mar 2008, 11:06
    ROSU

    Costa ceva o sedinta in care cosmeticiana iti sugereaza machiajul potrivit cu forma fetei, culoarea pielii, genul tenului,varsta, deficientele ce trebuie mascate, elementele frumoase ce trebuie subliniate ,tendintele anuale in moda ...etc. dar merita. Nimeni nu s-a nascut filozof, si machiajul are "filozofia" lui.Cand nu esti sigura ce anume da plus de valoare chipului tau si ce nu, mai bine mai putin machiaj decat prea mult. Tendintele modei le regasim/admiram anual din plin "pe covorul ROSU" fie ca acestea sunt stridente, fie ca nu.In Europa vestica, culorile stridente pe strada apartin grupurilor Pank.Ah, si sunt caracteristice lanternei ROSII.sfat, cine face un popas prin Europa de vest machiat strident, va starni numai zambete,dar nu va fi apostrofat,deoarece politetea impune.

    0
    0

  • jeni pe 21 Mar 2008, 10:27
    ok fetelor

    fiecare are dreptul la o parere,atentie cand si cum o spui;exista o singura nuanta de galben sau portocaliu?o cauti pe cea care ti se potriveste:de cantitate ce spuneti?ati auzit de "umbra de culoare"?si de ce nu sunteti pt tenul natural?stiti de ce purtau domnisoarele pe vremuri umbrele si manusi?de atunci se considera pielea naturala mai frumoasa si mai sanatoasa decat cea arsa de soare.Vrem sa stim ce se poarta si cand nu ni se spune ne trezim comentand,fantezie fetelor!Sunt deacord cu Alexandra,si nu va suparati da?

    0
    0

  • dana pe 21 Mar 2008, 01:48
    De ce sa nu fim naturale?

    Astazi am vazut ca unele femei nu stiu cum sa se machieze.......Era pe la ora 14.......,ea era blonda, ochii erau negri rau de atata creion si rimel, buzele erau portocalii cu contur rosu, obrajii erau rosu aprins..........Dar era foarte mandra de cum arata si clipea des din ochi...... Sfatul meu: Uitati-va in oglinda inainte de a pleca de acasa!!!!!

    0
    0

  • gabriela pe 21 Mar 2008, 00:15
    machiaj

    pe mine ma amuza cand ma gandesc ca daca anii trecuti trebuia sa fim bronzate acum e ok sa nu fim....si tot asa.....adica sa inteleg ca acum e ok sa fiu naturala....dar stiti ceva????o sa fiu exact cum am eu chef ,o sa mi fac propriile tendinte anul acesta :))in functie de cheful meu si numai al meu,portocaliu folosesc si mi sta bine chiar de sunt bruneta cu ochii negri,oricum eu ma plictisesc f repede si in fiecare zi ma machiez diferit.....poate chiar sunt persoane care au nevoie de sfaturi in ce priveste machiajul,dar raman la parerea ca daca te cunosti si ti asculti instinctele poti sa fi super frumoasa ,doar trebuie sa vrei si sa te preocupe.in general sfaturile de aici in domeniul frumusetii sunt cam incerte....

    0
    0

  • serrena pe 20 Mar 2008, 23:03
    si totusi

    ..zic eu, se poate...chiar galbenul are atatea nuante si tente incat ...iar portocaliul...pentru cineva care nu simte nevoie sa iasa in evidenta...poate fi doar o tenta de culoare a pleoapei...ni s au oferi culorile..si multumim...nu se impune folosirea lor ..insa putem fi si moderne si in ton cu momentul silei daca stim cum sa le aplicam...chiar si rosul de buze ..poate fi doar un luciu de aceasta nuanta....

    0
    0

  • roxana pe 20 Mar 2008, 20:35
    mai

    eu nu inteleg de ce sunteti asa rele...un comentariu frumos nu puteati sa puneti.m-am saturat de comentarii urate la toate articolele.dak nu va place nu cititi fratilor sau dak va considerati mai bune scrieti voi si trimiteti la redactie.lasati-o mai moale k fiekre se straduieste cat poate...

    0
    0

  • DulceOana pe 20 Mar 2008, 17:00
    Ce?

    Galben si porticaliu + rosu aprins ??? Unde ne cred pe podium sau sedinte foto ptr reviste :| ... Totusi iesim pe strada

    0
    0

  • mona pe 20 Mar 2008, 14:16
    daca iesim asa pe strada, am pus-o!

    Hai sa fim serioase, culorile care se poarta, deh...........porti ce te avantajeza.Fetelor voi stiti cel mai bine cu ce va sta bine, lasati figurile astora...daca nu stiti un mic curs va poate ajuta enorm! Multa bafta..

    0
    0

  • Alexandra pe 20 Mar 2008, 13:25
    n-ati inteles nimic!

    Ei au evidentiat in articolul asta culorile de sezon. nu inseamna ca daca e la moda galbenul si rosul pe buze te dai de dimineata cu rosu si galben. inseamna ca astea se poarta si ca, daca vrei neaparat sa fii la moda, trebuie sa ai niste nuante de galben si portocaliu pe acasa si sa le folosesti la un moment dat sau cu precadere, daca-ti si vin bine. De asemenea, este mentionat ca nu oricui ii vin bine acele culori. Articolul nu prezinta culorile standard pentru tipurile de ten si culoare a parului, ci tendintele de primavara vara. Galbenul poate avea si nuante calde, foarte deschise, care abia se disting.. Daca stii sa te machiezi, poti folosi culori la care nici nu te gandisei pana atunci. Voi poate va imaginati in oglinda, cu o culoare pe pleoape precum lamaia.. Nu ati inteles nimic din tot articolul.

    0
    0

  • isa pe 20 Mar 2008, 12:34
    totul despre machiaj.

    buna... astia scriu aici tot felul de prostii..., cu sfaturile lor ai putea ajunge sa rada lumea de tine in strada...:) fiecare tip de persoana are ceva care i se `potriveste in parte. nu exista reguli stricte, se fac si abateri.... am citeva sfaturi, daca vreti, le puteti citi: :))) pt. OCHI CAPRUI: culorile care le avantajeaza sunt: oranj - albastru verde - rosu galben - mov. pt. OCHI ALBASTRI: portocaliul. pt. OCHII VERZI; mov roz - fuxia. BLONDELE: ---rujul--- roz pastelat ROSCATELOR: rosu luminos, transparent, de culoarea parului. SATENELOR: portocaliul BRUNETELOR: roz - fuxia translucid. va pup. pa.

    0
    0

  • CRISTIII pe 20 Mar 2008, 12:31
    stare naspa

    Depinde cum te simti dimineata cand te trezesti ca sa te mai dai si cu un ruj rosu cand pe tine te doare capul.....glossul si atat

    0
    0

  • ana pe 20 Mar 2008, 11:04
    experienta

    parerea mea este ca trebuie sa te machezi cum iti sta bine. dupa citiva ani de experienta orice fata stie cu ce ii sta bine.

    0
    0

  • Mirela pe 20 Mar 2008, 10:10
    romana execrabila

    +greseli de traducere!!!!

    0
    0

  • Valentina pe 20 Mar 2008, 10:06
    Machiaj

    De acord cu tine, "silvii"!

    0
    0

  • silvii pe 20 Mar 2008, 09:46
    parerea mea

    salut parerea mea este ca fiecare trebuie sa adapteze moda, machiajul in functie de cum iti sta bine si cum te avantajeaza mai bine.

    0
    0

  • mimihoo pe 20 Mar 2008, 09:42
    Cum te machiezi primavara aceasta?

    Ioana, nu le pasa. Arunca doar niste culori ca sa socheze cred. Iti poti imagina cum arata in mijlocul zilei o fata machiata cum scriu dumnealor. Pleoape galbene si buze date cu ruj aprins, sa nu mai zic de pometii de culoarea piersicii. Eu l-as considera machiaj pentru club ... nu prea se vede acolo si merg tot felul de trasnai in machiaj . parerea mea.

    0
    0

  • ioana pe 20 Mar 2008, 09:20
    machiajul la brunete

    Da am inteles ce culori se poarta vara aceasta dar oare cum arata o bruneta machiata cu galben sau portocaliu? se potrivesc aceste nuante unui brunete? de cele mai mute ori cand se lanseaza cate o moda specifica unui sezon, acestea se i-au dupa o piele alba, dar una bruneta se gandesc cum arata astfel machiate?

    0
    0

  • Anda5 pe 20 Mar 2008, 07:55
    Hmmm

    Pah cred k nu ar fii stricat si niste fotografii.Ca am fii inteles mai bine...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod