Cum te machiezi de Revelion

Noaptea dintre ani este una speciala, iar tu trebuie sa fii regina balului. Pentru a desavarsi frumusetea chipului tau ai nevoie de: gloss, blush, rimel, tus si fard de pleoape irizat.

Noaptea dintre ani este una speciala, iar tu trebuie sa fii regina balului. Pentru a desavarsi frumusetea chipului tau ai nevoie de: gloss, blush, rimel, tus si fard de pleoape irizat. Machiajul de petrecere trebuie sa fie mai luminos decat cel din fiecare zi. Difernta majora consta in alegerea culorilor. Trebuie ca acestea sa fie deschise si irizate pentru a fi percepute bine la lumina artificiala. 

Nu folosi tonuri de maro sau bej ci alege culori ca roz si rosu-orange. Acestea confera luminozitate chipului.

De asemenea, poti folosi si un anticearcan cu un ton mai deschis decat cel utilizat in mod curent.

Cu o seara inainte, prepara-ti pielea facand un gomaj si aplicand o masca. Utilizeaza un gel care te va ajuta sa arati bine in ziua Z. Prefera in locul pudrei compacte pe cea sub forma de perle sau granule pentru ca rezista mult mai bine. 

Atunci cand aplici fardul de pleoape, ai grija ca pielea sa fie uscata. Poti aplica in prealabil un strat de crema deoarece ajuta fardul sa se fixeze mai bine.

Fii generoasa cu fardul, doar mergi la petrecere.

 Aplica un pic de fard alb sau argintiu sub genele inferioare pentru a da mai multa luminozitate privirii. 

Alege un mascara care da volum si alungeste genele si aplica doua straturi.

Rujul poate fi mat si poti aplica pe buza inferioara un pic de fard cu reflexe. 

Daca vrei ca decolteul sa straluceasca, poti folosi o pudra de corp sau sclipici pentru corp cu reflexe colorate. Inceraca totusi ceva discret si elegant. 

Nu folosi paiete daca esti un pic mai in varsta.
Merg cand esti tanara, dar odata cu varsta pun in evidenta ridurile. Evita sa aplici o crema foarte grasa pentru ca pielea are tendinta sa luceasca seara. 

Nu aplica un blush orange pur pentru ca nu te va avantaja deoarece iti face fata palida la lumina artificiala. 

Pentru a evita ca tenul tau sa devina tern in timpul serii, da-te cu pudra imediat ce ai aplicat fondul de ten. Intinde-o cu un burete aplicator astfel incat fondul de ten si pudra sa se amestece perfect. Nu apasa foarte tare pentru a nu-ti sterge fondul de ten. 

Daca vrei sa pui accentul pe buze, foloseste un ruj rosu sau bordo.
Subliniaza conturul buzelor cu un creion pe care nu il vei estompa. Dupa ruj, aplica un strat de gloss pentru luminozitate si senzualitate.

In cazul in care vrei sa iti scoti ochii in evidenta, este inutil sa ii umbresti cu fard inchis. Prefera o umbra usoara de fard sidefat.

Un articol de Roxana Totolici

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANDRA pe 28 Dec 2008, 23:49
    MACHIAJUL

    MACHIAJUL TREBUIE SA FIE ARANJAT ASTFEL CA PERSOANEI SAI STEA MINUNAT!!!!!!!!!!!!! DAR MAI MULT AS PREFERA UN MACHIAZ MAI DESCHIS DUPA CULOAREA PELEISENZATIONALA

    0
    0

  • matei ruxandra pe 21 Dec 2008, 19:03
    unde le putem gasi?

    stiti unde putem gasi aceste produse??????:*

    0
    0

  • bratu oana pe 19 Dec 2008, 23:43
    speciala

    sunt d akord q ce zice leila,nu mi se pare adecvat k in noaptea dintre ani sa apream naturale,nu zice nimeni saty accentuezi si ochii si buzele deodata ,dar poty saty realizezi un machiaj care saty puna in evidentza personalitatea si frumusetzea...orikum important e sa te simpty bn in pielea ta pt a te distra

    0
    0

  • lelia pe 9 Dec 2008, 01:07
    revelion

    Sunt foarte deacord cu ideea ,ca de revelion trebuie sa fim mai speciale.Naturale suntem in fiecare zi.Atunci pentru ce ne mai cumparam rochii frumoase ,pentru ce ne straduim sa batem magazinele in lung si -n larg ,sa gasim accesorii si tot tacamul ,daca mutra o sa ne fie tot naturala?Atunci cand esti frumos imbracata si frumos coafata ,cum o sa-mi fac un machiaj natural?Ooooooooooo !Mi-ar place sa arat in noaptea de revelion ca tipa din poza......... ce frumos .Nu stiti un pestisor de aur?macar pentru noaptea de revelion........;)))lelia.

    0
    0

  • Airin pe 28 Iun 2008, 09:47
    naturala

    in nici un caz nu mi-ar place sa arat,ca tipa din fotografie....machiajul e o arta,dar nu trebuie sa uitam ca un machiaj natural si o piele bine ingrijita ne arata tinere,dinamice si ingrijite in acelasi timp.machiajul in functie de varsta,culoarea tenului,forma fetei si multe altele,sunt detalii aparte de care trebuie sa tinem cont.in primul rand trebuie sa aratam si sa fim sanatoase,pentr a arata cu adevarat minunat.fiecare femeie este frumoasa in felul ei.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod