Cum să-ți pui singură gene false. 3 metode simple

Petrecerile de Sărbători sunt ocazia ideală de a purta genele false, lungi și dese. Vestea bună este aceea că le poți obține și fără o vizită costisitoare la salon.
Cu excepția extensiilor de gene, care pot fi aplicate numai de un specialist, pentru că sunt atașate fir cu fir de genele tale naturale, îți poți aplica singură genele false de tip bandă.

Cea mai mare provocare în acest caz este lipirea genelor false cu adezivul special. Dacă nu știi cum să faci asta, atunci procedura devine extrem de dificilă. Dar atunci când înveți metodele simple de folosire a adezivului, aplicarea genelor false de tip bandă devine floare la ureche. 

În primul rând, este necesar să alegi produse de cea mai bună calitate.
Optează pentru gene false de dimensiunea potrivită, care să se adapteze perfect liniei pleoapelor. În cazul în care benzile sunt prea lungi, acestea pot fi tăiate ca să se potrivească pleoapelor tale. De asemenea, este de preferat să alegi gene false cu fire de lungime medie, pentru un aspect natural.

Și calitatea adezivului pentru gene este extrem de importantă. Un adeziv bun va ajuta genele să rămână fixate pe pleoape peste 12 ore. Pe de altă parte, adezivul de foarte bună calitate este blând cu pielea sensibilă a pleoapelor, dar și cu genele tale naturale, astfel că nu va produce iritații sau reacții alergice.
Iată cum să aplici corect genele false de tip bandă:

Cum să-ți pui singură gene false: Metoda 1

O metodă prin care te asiguri că aplicarea genelor va fi mult mai simplă este tăierea unei benzi de gene în trei bucăți egale. Aplică adezivul pe bandă și lipsește întâi bucata de gene din colțul exterior. Continuă cu bucata din mijloc, iar la final aplică bucata din colțul interior.


Cum să-ți pui singură gene false: Metoda 2

Dacă nu reușești să aplici adezivul într-o linie subțire continuă pe banda de gene, acest truc te va ajuta. Ai nevoie de o agrafă cu capete rotunjite.
Lărgește agrafa, apoi pune o picătură de adeziv pe vârful rotunjit. Întinde adezivul pe banda de gene folosind vârful agrafei. Vei reuși astfel să aplici într-un strat uniform și să eviți excesul de adeziv.




Cum să-ți pui gene false: Metoda 3

O altă metodă simplă care te va ajuta să dozezi corect adezivul pentru gene. Toarnă o picătură de adeziv pe partea exterioară a degetului mare. Treci cu banda peste picătura de adeziv, de la un capăt la altul, astfel încât lipiciul să fie distribuit uniform.
Aplică apoi bada pe linia naturală a genelor tale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod