Cum să-ţi faci pas cu pas un machiaj în nuanţe de roz

Şi puţin roz se poate? Sigur că da, cum să nu! Şi mă apuc să îi fac domnişoarei un machiaj în care rozul a predominat! Deunăzi se programează o domnişoară la machiaj pentru o petrecere.

Şi puţin roz se poate? Sigur că da, cum să nu! Şi mă apuc să îi fac domnişoarei un machiaj în care rozul a predominat! Deunăzi se programează o domnişoară la machiaj pentru o petrecere. Îi propun un machiaj glam, nuanţe neutre (tonuri de maro) şi buze roşii. La care ea mă întreabă “şi puţin roz se poate?”. Scumpa mea domnişoară se pregătea să meargă la o zi de naştere şi primise indicaţii despre machiaj de la nepoţica ei de 5 anişori. Musai să fie cu roz! Păi să nu îi facem un machiaj cu roz?

Cum să îţi faci un machiaj cu roz

Cu atât mai mult cu cât avea şi ochii verzi foarte frumoşi şi în plus este vara, putem purta culori pastelate! Căutând tema pentru tutorialul de astăzi mi-am dat seama că eu nu machiez cu roz şi că poate nici tu nu te machiezi, fiind o nuanţă destul de pretenţioasă.

Aşa că m-am hotărât să facem un step by step. Cel mai important la un machiaj cu nuanţe de roz este să “întărim” nuanţa la bază, adică să adăugăm o nuanţă închisă ca mov, gri, negru. Dar cel mai bine este să îţi arăt, aşa că să trecem la treabă!

Primul pas este să aplicăm baza, dacă forma feţei cere şi corecţie îi facem. Claudiei, modelul nostru, i-am închis extremităţile frunţii, i-am luminat centrul feţei şi i-am accentuat pomeţii.Cum să îţi faci un machiaj cu roz

Realizăm corecţia sprâncenelor cu un kit de sprâncene şi o pensulă teşită. Trasăm o linie la baza genelor pe care, prin mişcări scurte, o tragem în sus.

Cum să îţi faci un machiaj cu roz

Dacă vrem un aspect şi mai natural le periem în sensul de creştere a firelor de păr.Cum să îţi faci un machiaj cu roz

Pentru machiajul ochilor vom proceda după cum urmează: pe pleoapa mobilă aplicăm un fard în nuanţe de piersică până spre colţul interior al ochiului.

Cum să îţi faci un machiaj cu roz

În colţul extern formăm un “V” cu o nuanţă de fard roz, pe care prin blending o distribuim spre arcadă şi spre colţul intern.

Acelaşi fard va fi aplicat şi la baza genelor inferioare.Cum să îţi faci un machiaj cu roz

La baza genelor superioare aplicăm o nuanţă de mov pe care o difuzam până obţinem un degrade.Cum să îţi faci un machiaj cu roz

Pleoapa mobilă va căpăta strălucire la propriu pentru că vom aplica un glitter cu o textură metalizată.

Cum să îţi faci un machiaj cu roz

Pentru priviri intense aplicăm un eyeliner mov! Acesta va fi descendent spre colţul intern al ochiului.

Cum să îţi faci un machiaj cu roz

Nu uita să aplici mascara!

Cum să îţi faci un machiaj cu roz

Machiajul buzelor va fi tot roz sau poţi opta pentru nuanţe nude! Eu personal, am optat pentru o nuanţă de roz bonbon, uşor lucioasă!

Cum să îţi faci un machiaj cu roz

Pe obraji am aplicat un fard în nuanţe trandafirii ce se potriveşte perfect cu nuanţa măslinie a modelului.

QP9A6963

Şi gata, eşti pregătită să mergi la party! Nu aş recomanda acest machiaj pe timpul zilei.

Pentru un eveniment de seară, da!

Întorcându-mă la povestea mea, am rugat-o pe Diana, clienta mea, să îmi dea un feedback cu privire la machiaj, după party! “Alina, de acum doar aşa să mă machiezi. Se pare că rozul e noul negru, tuturor le-a plăcut!”

Cum să îţi faci un machiaj cu roz

Make-up: Alina Brailescu

Foto: Cristian Dobre

Model: Claudia B.

Kiss, kiss

Alina

The art of illusion,

The world of make-up

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod